Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Netflix’in yeni bombası büyük sansasyon yarattı: Herkesin gözü bu mini dizide!

Netflix’in yeni dizi Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal yayınlandığı günden beri yükselişte. Herkesin birbirine tavsiye ettiği dizinin konusu ve detayları haberimizde.

Netflix’in yeni dizi Ashley

Ashley Madison: Sex, Lies & Scandal, Netflix’in yeni belgesel dizisi, platformda en çok tartışılan yapımlardan biri olmaya aday.

Belgeselde, Ashley Madison’un flört uygulamasının arkasındaki skandalı açığa çıkarması ve modern evliliklerin geçerliliğinin sorgulanması yer alıyor. İşte bu ilgi çekici belgeselin detayları…

ASHLEY MADİSON’IN YÜKSELİŞİ VE TARTIŞMALAR

Ashley Madison CEO Noel Biderman’a göre, eşlerin dile getirilmemiş fantezilerini gerçekleştirebilecekleri bir platform sağlanması, evliliklerin uzun vadede daha sağlıklı olmasına yardımcı olabilirdi.

Talk-show sunucusu ya da medya platformları, Biderman’ın zina karşısındaki gerçekçi tavrını eleştirdiler. Ama sitenin dünya genelindeki başarısı, bu bakış açısının doğru olabileceğini de göstermiş oldu. Farklı kültürler ve dini geçmişlere rağmen, Ashley Madison’ın popülaritesi, insanların cinsel fantezilerini gerçekleştirme arzusunun evrensel olduğunu ortaya koydu.

GİZLİLİK VE ANONİMLİK İLLÜZYONU

Ashley Madison kullanıcıları anonimlik ve gizlilik vaadiyle kandırdı. Kullanıcılar, e-postalar ve resimler de dahil olmak üzere kişisel bilgilerinin güvende olduğuna inanıyordu. Ancak 2015 yılında, “The Impact Team” olarak bilinen bir hacker kolektifi web sitesini ele geçirerek bu güvenlik hissini ortadan kaldırdı.

Veri sızıntısı, sadece kullanıcıların kişisel bilgilerini ifşa etmekle kalmadı, aynı zamanda sitenin sahte kadın profillerle dolu olduğunu ortaya çıkardı. Kadın profillerinin pek çoğunun sahte olduğu ve siteye kayıt yapan erkekleri kandırmak için kullanılmış olduğu ortaya çıktı. Bu skandal, Ashley Madison’ın güvenilirliğine büyük bir darbe vurdu.

SKANDALIN ARDINDAKİ İNSAN HİKAYELERİ

Belgeselin ilk bölümleri, Hıristiyan bir aile blog yazarı olan Sam Radar’ın hikâyesini anlatıyor. Sam, eşi Nia ile ideal bir evlilikleri olduğuna inanıyordu. Ancak Ashley Madison’a olan ilgisi evlilikteki bir zayıflıktan ziyade, zevk ve heyecana olan düşkünlüğünden kaynaklanıyordu.

Sam ve Nia’nın Disney’in Frozen şarkısını söyledikleri bir video viral oldu ve aile blogları daha iyi tanınır hale geldi. Ancak Sam’in Ashley Madison’a katılması evliliklerine ciddi bir darbe vurdu. Sam sonunda web sitesine olan ilgisini kaybettiği için hesabını iptal etti.