Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nestle’nin sodalarında dışkı bakterisi!

İsviçre firması Nestle, işlettiği kuyulardan birinde dışkı bakterisi bulunması nedeniyle Perrier markalı iki milyon şişeyi imha etti.

 İsviçre firması Nestle,

Artık maden suyu tüketmeye korkar olduk. Geçtiğimiz günlerde Beypazarı markasının içindeki yüksek bor sebebiyle tüketilmesinin tehlikeli olduğu çağrısında bulunulurken şimdi de başka bir markadan skandal bir iddia ortaya atıldı. Dünyaca ünlü Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildi.

2 MİLYON ŞİŞE İMHA EDİLDİ

Nestlé’nin yan kuruluşu Perrier maden suyunda dışkı ve insanda bulunan bakteri tespit edildiğini duyurdu. Firma, iki milyon şişeyi “ihtiyati tedbir olarak” imha ettiğini duyurdu. Bu kapsamda Fransız yetkililer önlem olarak kuyularından birini kullanmayı durdurmasını talep etti. Talebin ardından Fransa’da 2 milyon şişesi imha edildi.

ŞİDDETLİ FIRTINA MI SEBEP OLDU?

Fransız Le Monde’nin haberine göre, ürünlerde dışkı örneklerine rastlanılmasının Mart ayı ortasında Fransa’nın Güneydoğu’sunu vuran Monica fırtınasıyla bağlantılı çok şiddetli yağışların ardından gerçekleştiği düşünülüyor. Nimes yakınlarındaki Vereze’de bulunan kuyu, 1903 yılında kurulduğundan bu yana Perrier markası için maden suyu üretiyor.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ev sahibi olmak birçok kişi
Sıradaki Haber Hayallerinizi ertelemeyin! Vakıfbank’tan %3,79 faiz oranı ile 900.000 TL’lik konut kredisi…