Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Gürsel: Ders oldu

1. Lig’in 33. haftasında Kocaelispor deplasmanda Bodrum Futbol Kulübü’ne 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel “Bu yenilgi bize büyük bir ders oldu” dedi.

1. Lig'in 33. haftasında

İSTEDİĞİMİZ GİBİ BAŞLAYAMADIK
Bodrum’daki deplasman maçına da iyi giremediklerini ifade eden Gürsel şu ifadelere yer verdi: Maça istediğimiz gibi başlayamadık. Geldiğimizden beri hep geriye düşüyoruz. Kazandığımız maçları da geri düştükten sonra sevindik. İstediklerimizi sahaya hiçbir şekilde yansıtamadık. Oyunun genelinde rakip bizden daha çok istedi. İkili mücadeleleri rakibimiz kazandı.

AYAKLARIMIZI YERE SAĞLAM BASMALIYIZ
Geçen hafta iyi oyunla kazandıktan sonra her şey bitmiş gibi, hedefe ulaşılmış gibi bir hava vardı. Bugün bize büyük bir ders oldu. Bu işin böyle olmadığı görüldü. Kazansaydık hedefe ulaşmayacaktık, kaybettik hedeften de kopmuş değiliz. Yenildik, üzgünüz. Bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkarır ayaklarımızı yere sağlam basarsak istediğimiz hedefe ulaşırız. Sonuç aldığımızda hemen çıkmış gibi hem oyuncularımız hem de camia olarak o enerjiye girersek bugün bize o anlamda da büyük bir ders oldu.

BİZE YAKIŞMAYAN BİR SONUÇ OLDU
Şapkamızı önümüze koyacağız. Buradan aldığımız dersleri inşallah telafi ederiz. Ayaklarımızı yere sağlam basmamız lazım… Lig maçlarının telafisi olabilir ancak Play-off maçlarının telafisi yok. Mağlup olabiliriz ancak oyun anlamında da istemediğimiz bir durumla karşılaştık. 2-0’ken 2-1’i yakalasaydık belki olay değişebilirdi. Genel olarak baktığımızda bize yakışmayan oyun ve sonuç oldu.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Hoca şoktamısın, ne dersi, uyan lig bitti lig, istifanı bekliyoruz, mahfettin Kocaelisporu, yetersizsin hala farketmedinmi, İSTFA İSTİFA, MUSTAFA GÜRSEL İSTFA.

    3
    1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor’u takip eden bir elin
Sıradaki Haber YAKIŞMADI!