Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da ihanetin gölgesinde bir aile dramı! Komşu kadınla kaçan koca yakalandı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert, yayınlanmış olan son bölümü ile yine nefesleri kesti. Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve aile dramları gibi birçok konuyu ele alan programda bu hafta da izleyicileri şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Müge Anlı ile Tatlı

Her gün milyonları ekran başına toplayan Müge Anlı’nın sunumuyla “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı, son canlı yayınıyla yine gündem yarattı.

Türkiye’nin dört bir yanından izleyicilerin merakla beklediği programda, faili meçhul cinayetlerden kayıplara, sosyal sorumluluk projelerinden aile dramalarına kadar pek çok konu masaya yatırıldı. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert’in son bölümünde gündeme gelen olaylar…

UMUT YETİK’İN MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Programın son bölümünde, Umut Yetik’in hikayesi izleyicilerin yüreklerini burktu. Devlet korumasına alınan kızına kavuşabilmek için verdiği mücadele, herkesin takdirini kazandı. Yetik, ailesiyle birlikte kızının geçici olarak kaldığı kuruma gelerek, kızına kavuşmanın heyecanını yaşadı. Öte yandan, üvey oğlu ile kaçan anne Tuğçe’nin, kızının babası Umut’a verilmesi yönünde dilekçe yazması, olaya farklı bir boyut kazandırdı.

8 yaşındaki Melodi’nin yaşamak istemediği yerden ayrılma talebi ve annesinin yasaklı madde ile ilgili bilgisizliği, izleyiciler arasında tartışma yarattı. Melodi’nin babası ve kayınvalidesine teslim edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu.

SALİM MARAŞLI NEREDE?

Bir diğer dikkat çeken olay ise Sevgil Maraşlı’nın, 4 çocuğunun babası ve 6 torununun dedesi olan kocası Salim Maraşlı’nın kayboluşu oldu. Maraşlı, kocasının komşuları Rabia ile ihanet ederek 40 yıllık evliliğini yıktığını iddia etti. Salim Bey ise canlı yayına bağlanarak bu iddiaları yalanladı ve eşinin kendisine iftira attığını, hakaret ettiğini belirterek, bu sebeple dava açtığını ifade etti.

Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmalarıyla aydınlatmaya çalıştığı bu olaylar, izleyicileri bir sonraki bölümü merakla beklemeye sevk etti. Programın canlı yayın linkine ulaşmak isteyenler ve son bölümde yaşananlar hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler, ATV’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirler. Müge Anlı yapmış olduğu programlarla gündemde kalmaya ve izleyicilerini ekran başına toplamaya devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix'in büyük ses getiren dizisi
Sıradaki Haber Netflix’in “Baby Reindeer” yalanı ortaya çıktı: Gerçek ‘Martha’ İsyan etti…