Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Müge Anlı’da gizemli kayıp vakası herkesi şoke etti! Hüseyin Bulkaz en son nerede görüldü?

Müge Anlı ve ekibi, yayınlanan son bölümde yine birbirinden çarpıcı olaylara imza attı. Dolandırıcılık, çocuk dramı ve kayıp gizemi gibi birçok konunun ele alındığı programda, izleyiciler nefeslerini tutarak ekranlara kilitlendi.

Müge Anlı ve ekibi,

Müge Anlı’nın sunduğu Tatlı Sert programında dün yaşananlar, izleyicileri yine ekran başına kitledi. Genç bir kadının aşk dolandırıcılığı iddiası gündeme oturdu. 22 yaşındaki Kübra Çakır, kendisini “stajyer avukat” olarak tanıtan Kadir Anılcan Şahintürk tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını ve maddi zarara uğratıldığını iddia etti.

Müge Anlı’nın ısrarlı takibi sonucu canlı yayına bağlanan Şahintürk, borcunu kabul ederek ödeme yapacağına dair senet imzaladı. İşte detaylar…

KÜÇÜK KIZ DEVLET KORUMASI ALTINDA

Programın bir diğer önemli konusu ise 8 yaşındaki bir kız çocuğunun dramı oldu. Eyüp Sultan İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerinin stüdyoya gelerek yaptığı incelemeler sonucunda, küçük kız devlet korumasına alındı.

Annesi Tuğçe Hanım, gözyaşları içinde kızının babası Umut’a teslim edilmesini talep etti. Umut’un kızına zarar vermeyeceğini savunan Tuğçe Hanım, kızının geleceği için endişeli olduğunu ve onun “annesi gibi olmasın” diye babasına verilmesini istediğini belirtti. Bu duygusal anlar, izleyicilerin kalbine dokundu.

KAYIP VAKASINDA YENİ GELİŞMELER

Hüseyin Bulkaz’ın kayboluşuyla ilgili olarak ise Nazlı Karagöl isimli bir tanık, Bulkaz’ın kaybolmadan iki gün önce kavga ve tartışmaların içinde olduğunu ifade etti. Bulkaz’ın kayınpederinin sağ kolu olduğu söylenen Bayram Gözde ile görüldüğü iddia edildi. Gözde’nin ise Bulkaz’ı kaybolmadan 20 gün önce gördüğünü söylemesi, olayın gizemini daha da artırdı. Müge Anlı ve ekibi, bu ve benzeri pek çok olayı aydınlatmak için titiz bir çalışma yürütüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert, faili meçhul cinayetlerden kayıplara, sosyal sorumluluk projelerinden dramatik hikayelere kadar geniş bir yelpazede konuları ele alıyor. Her sabah ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan program, toplumsal sorunlara ışık tutuyor ve pek çok kişinin sesi oluyor. Müge Anlı’nın deneyimi ve ekibinin özverili çalışmaları, izleyicilerin takdirini kazanıyor ve programın etkisi her geçen gün artıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix'in büyük ses getiren dizisi
Sıradaki Haber Netflix’in “Baby Reindeer” yalanı ortaya çıktı: Gerçek ‘Martha’ İsyan etti…