Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MSÜ TERCİH SONUÇLARI AÇIKLAMA TARİHİ 2024: 2024 MSÜ Tercih Nasıl Yapılır? MSÜ Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM 2024 MSÜ sınav sonuçları öğrenen adaylar gözlerini tercih ekranına çevirdi. Milli Savunma Üniversitesi’nin tercih işlemleri yapan adaylar son güne odaklandı. 3 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında MSÜ tercih tamamlayan adaylar sonuç açıklama tarihini merak etti. Peki, MSÜ tercih nasıl yapılır? MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

ÖSYM 2024 MSÜ sınav

ÖSYM 2024 MSÜ sınav sonuçları açıklandı. Kara, Deniz, Hava ve diğer branşlardaki askeri okul Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri 3 Nisan ile 10 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. MSÜ tercih son gün öncesi adayların gündemi tercih sonuçlarına çevrildi. MSÜ tercih yapma adımını tamamlayan adaylar için beklenen açıklama geldi. personeltemin.msb.gov.tr web sitesi üzerinden erişime açılacak olan MSÜ tercihleri ne zaman açıklanacak belli oldu. Peki, MSÜ tercih nasıl yapılır? MSÜ tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 yılı Milli Savunma Üniversitesi tercih süreci  3 Nisan’da başladı. 10 Mayıs’ta son bulacak olan Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihleri tamamlandı. MSÜ tercih yapan adayların sonuçları ne zaman belli olacak henüz açıklanmadı. MSÜ tercih sonuçları açıklama tarihi duyurulduğunda haberimizde yer vereceğiz.

MSÜ TERCİH NASIL YAPILIR?

MSÜ tercih sonuçları henüz açıklanmadı. Geçmiş yıllarda MSÜ tercih sonuçlarının Haziran ayında açıklandığı biliniyor. Bu doğrultuda 2024 MSÜ tercih sonuçlarının haziran ayı içerisinde duyurulacağı düşünülüyor. Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri için son tarih 10 Mayıs Cuma günü olarak belirlendi. Kara, Deniz, Hava ve diğer branşlardaki askeri okul Milli Savunma Üniversitesi tercihleri için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

MSÜ TERCİH EKRANI İÇİN TIKLAYIN