Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHRS ONAYLI RANDEVU SİSTEMİ: MHRS Onaylı Randevu Nedir? Onaylı Randevu Nasıl Alınır? MHRS Randevu Al e-Devlet Giriş Yap

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca MHRS yeni randevu sistemi açıklaması yaptı. Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) yeni düzenleme detayları belli oldu. 13 Mayıs Pazartesi gününden itibaren uygulanacak olan MHRS onaylı randevu nedir, nasıl alınır? İşte MHRS onaylı randevu ekranı..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca

MHRS randevu alma sistemi değişti. 9 Mayıs Perşembe günü kamuoyuna açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca MHRS onaylı randevu sistemi açıklaması yaptı. Türkiye’de sağlık alanında yeni sistem devreye girdi. MHRS yeni randevu sistemi duyurusu yapan Fahrettin Koca flaş duyuru yaptı. MHRS randevu al e-devlet giriş yap sorgulayan hasta ve hasta yakınları yeni sistemde randevu alma yollarını sıraladı. Peki, MHRS onaylı randevu nedir, onaylı randevu nasıl alınır? İşte MHRS yeni randevu sistemi detayları..

MHRS YENİ RANDEVU SİSTEMİ E-DEVLET 

MHRS onaylı randevu sistemi için açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık hizmeti almayı son derece kolaylaştıracak bir gelişmeyi konuşmamın bu noktasında sizlerle paylaşmak isterim. Sağlık yöneticileri ve yazılım mühendisleri olarak birlikte bir alt yapı kurduk. MHRS, telefon ve internet erişiminin olduğu her yerde yepyeni bir özellik kazanmış, modifiye olmuş durumda” dedi.

MHRS ONAYLI RANDEVU NEDİR? NASIL ALINIR?

MHRS onaylı randevu nasıl alınır merak edenler için hemen söyleyelim ki sistem artık ertesi gün randevusu olan her hasta için akşam saat 20.00’a kadar randevusuna onay verecek. Eğer randevusuna gelemeyecekse bu saate kadar bilgilendirme yapacak. Boş kalan her bir randevu için sistemden randevu alamayıp talep bırakmış olan diğer hastalara randevu verilecek. Öncelik talep bırakan hastalara sıra verilecek. Uygulama 13 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Onaylı randevu sisteminde 65 yaş üstü hastalar ile kanser hastaları için onay işlemi gerekmeyecek.