Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu miras kavgası mı başlatıyor? Açıklamaları herkesi şoke etti…

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’ya seslenerek, 1980’li yıllara dair bilinmeyen gerçekleri açıklayacağını duyurdu. Bu açıklama, Nebioğlu’nun, annesi hakkında ortaya atılan iddialara ve sahte sosyal medya hesaplarından gelen mesajlara karşı bir cevap niteliği taşıyor.

Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından

Türk tiyatrosunun duayen isimlerinden Metin Akpınar’ın özel hayatı, son günlerde kızı Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklamalarla gündemdeki yerini koruyor.

Akpınar’ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere ve annesi Suphiye Orancı hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. İşte tüm detaylar…

SAHTE HESAPLARDAN GELEN MESAJLARI PAYLAŞTI

Duygu Nebioğlu, yapmış olduğu açıklamalarda annesi Suphiye Orancı’nın geçmişte yaşadıklarını açıklamasını talep ederken, kendisine yönelik olarak açılan sahte sosyal medya hesaplarından gelen mesajları kamuoyu ile paylaştı.

Bu mesajlarda, Nebioğlu’nun babası Metin Akpınar’a miras konularında ve ailevi meselelerde sert ifadeler kullanıldığı görüldü. Duygu Nebioğlu, bu mesajlara karşı, 1980’li yıllarla ilgili gerçekleri anlatacağını ve bu konuda sessiz kalmayacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, uzun süredir babasının kimliği konusunda yaşadığı belirsizliği DNA testi ve mahkeme kararı ile sonlandırdı. Daha sonra Müge Anlı’ya katılan 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu kanıtlayan Nebioğlu, bu süreçte yaşadığı zorlukları ve aile içindeki gerilimleri de dile getirdi. Annesi Suphiye Orancı’nın da bu konuda suskunluğunu koruması, aile içindeki dinamikleri daha da karmaşık bir hale getirdi.

Duygu Nebioğlu, yaşanan bu olaylar karşısında yalnız olmadığını ve destek gördüğünü ifade ederken, gelecek günlerde daha fazla detayın ortaya çıkacağını ve gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını vurguladı. Türk tiyatrosunun ve sinemasının sevilen ismi Metin Akpınar’ın özel hayatından sızan bu detaylar, birkaç haftadır kamuoyunun ilgisini çekmeye devam ediyor.

Nebioğlu, daha önce de annesi Suphiye Orancı’nın 4 çocuğunu yıllar önce terk edip Almanya’ya kaçtığını ve bu çocuklardan birinin babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu iddia etmişti. Bu iddialar, magazin gündeminde geniş yankı uyandırmıştı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür kaç yaşında, nereli, mesleği
Sıradaki Haber Survivor Özgür Tetik kimdir? Survivor Özgür evlimi çocuğu var mı, Survivor Özgür’ün kaç çocuğu var?