Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Meteoroloji alarma geçti!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yetkilileri bugün akşam 18.00 itibarıyla başlayacak ve pazar günü sabah saatlerinde son bulacak olan hadiselerle ilgili uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)

Yurt genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz ile Ankara’nın kuzey ve batısı, Edirne, Kırklareli, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Çankırı, Çorum, Kars, Iğdır, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği yönünde tahminler açıklandı.

HAVA SICAKLIKLARINDA DÜŞÜŞ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre hava sıcaklığı, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artacak. Rüzgar, batı ve güney kesimlerde güneyli, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

YAĞIŞ VE SAĞLIK PROBLEMİ UYARISI

Toz taşınımının Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu’da orta kuvvette, Güneydoğu Anadolu’da yer yer kuvvetli, diğer yerlerde hafif zaman zaman orta kuvvette olması beklendiğinden hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması için meteoroloji tarafından uyarıda bulunuldu.