Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mehmet Ali Erbil: İlk defa tek eşliyim

Ünlü komedyen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil’in Gülseren Ceylan ile imam nikahı kıydığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Nokta Gazetesi’ne konuşan Erbil, “Evliliklerim dışında hayatımda ilk defa tek eşliyim” dedi.

Ünlü komedyen ve oyuncu

Kendinden 41 yaş küçük sevgilisi ile olaylı ayrılığı sonucu gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile tekrardan bir araya geldiğini açıklamıştı. İlişkilerini dolu dizgin yaşayan ikili son olarak Yeniköy’deki evlerinde dini nikah kıydığı iddia edildi.

“HEPSİYLE GÖRÜŞÜYORUM”

Mehmet Ali Erbil Nokta Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Böyle bir nikah söz konusu değil. Bugüne kadar 4 kez evlilik yaptım ve tüm eşlerimin her sıkıntısında yanında oldum. Onlarda benim hastane süreçlerimde yanımda olup desteklerini esirgemedi. Hepsiyle saygı çerçevesinde görüşüyorum.

“MEĞER MUTLULUK VERİCİYMİŞ”

Ancak bu saatten sonra evlenmeyi düşünmüyorum. Ama bu Gülseren’i sevmediğim ya da onu evliliğe layık görmediğim için değil. Evlilik konusunda yorgun bir adamım. Ama şunu söyleyebilirim ki evliliklerim dışında ilk kez tek eşliyim. Meğer tek eşlilik ne kadar huzurlu ve mutluluk vericiymiş. Ben de bu duygunun mutluluğunu ve keyfini çıkarıyorum’ dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!