Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mahmut Tuncer’in estetik değişimi olay yarattı

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer estetik yaptırdı. Eşi için kliniğe giden Tuncer’i de operasyona aldılar. Böylece Gökhan Özen ve Rafet El Roman’la başlayan estetik furyasına Mahmut Tuncer de dahil oldu

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer

Ünlü erkeklerde başlayan estetik furyasına ünlü türkücü Mahmut Tuncer’de katıldı. Daha önce Gökhan Özen. Rafet El Roman ile başlayan ardından yüz gerdirme ameliyatıyla gündeme gelen Cenk Eren’den sonra Mahmut Tuncer’de daha genç görünmek için operasyon gerçekleştirdi.

EŞİM İÇİN GİTTİM BENİ OPERASYONA ALDILAR

Yüzündeki kırışıklık ve yorgun ifadeden rahatsız olan 62 yaşındaki ünlü Türkücünün estetik doktorunun yolunu tuttu. Nokta Gazetesinin ulaştığı ünlü türkücü konu hakkında ilk kez gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Mahmut Tuncer, “Aslında benim böyle bir niyetim yoktu. Eşim Işıl hanıma eşlik etmek için estetik Dr.Yusuf Öztürk’e doktora gittik. Ancak doktor bey beni görünce eşimden önce bana geldi. Mahmut bey size işlem yapalım. Yüzünüzde yılların yorgunluğu var.

YORGUN İFADEM KAYBOLDU

Ekrana çıkan sahne alan bir sanatçı olarak ameliyatsız yüz gençleştirmesi yapalım dedi. Bende ikna oldum. ve yüzüme Youlift (Yüz gençleştirme) uygulaması yapıldı. Ve ifadem bozulmadan daha genç bir görüntüye kavuştum. Gözaltı torbalarım yorgun ifadem kayboldu. Eşimde dostlarımda hayranlarımda çok beğendi’ dedi.

GÖKHAN İLE RAFET’İ BENDE TANIYAMADIM HAYRANLARI NASIL TANISIN…

Erkeklerin estetiğe karşı olumsuz bir bakış açısı olmaması gerektiğini belirten Tuncer ayrıca Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın yaptırdığı estetiklerin halk tarafından tepki görmesini ise şu sözlerle değerlendirdi. ‘Beni sokakta insanların tanıyamayacağı kadar büyük değişimlere karşıyım. Halkı bırakın ben bile Rafet El Roman ile Gökhan Özen’i sokakta görsem tanımam. Hayranlarının tanımaması normal. Çok büyük değişim olmuş. Beni gören herkes Mahmut Tuncer olduğumu biliyor ama onları değil. ‘diyerek estetik yaptıran ünlülere de göndermede bulundu.