Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lonca Dilek’ten Anneler Günü’ne özel piknik

Yaklaşık 4 yıl önce telefon uygulaması üzerinde birkaç kişiyle başlayan bugün binlerce kişiye ulaşan Lonca Dilek üyeleri, anneler gününe özel düzenlenen piknikte bir araya geldi.

Yaklaşık 4 yıl önce

Başarılı girişimci Dilek Küçük’ün özellikle ev hanımlarına destek olmak amacıyla kurduğu Lonca Dilek Grubu gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İzmit Ayazma Mahallesi’nde Anneler Günü’ne özel düzenlenen piknikte bir araya gelen grup üyeleri unutulmaz bir gün geçirdi.

TELEFON UYGULAMASIYLA BAŞLADI

Telefon uygulamasıyla başlayan ve binlerce kişiye oluşan grup hakkında bilgi veren Lonca Dilek’in kurucusu Dilek Küçük, “4 sene önce eş, dost, akraba ile Let Go Dilek olarak başladığımız yolculuğumuza, bizi daha iyi ifade ettiğini düşündüğümüz aynı bölgede yaşayan esnaf ve zanaatkârların örgütlenerek kurduğu meslek örgütü anlamına gelen Lonca ismiyle devam etmeye karar verdik. Grubumuz evde üreten, ev ekonomisine katkı sağlayan hanımlardan oluşuyor. Grup sayesinde kadın üreticilere destek olurken, ürünler hemen hemen maliyet fiyatından tüketiciye ulaşıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PEK ÇOK ÜRÜN…

İçli köfteden kömbeye, ayakkabıdan elbiseye, makyaj ürünlerinden temizlik ürünlerine kadar pek çok ürün satışının gerçekleştiği piknikte grup üyeleri anneler gününe özel hazırlanan pastayı hep kesti. Grup üyeleri ise Küçük’e teşekkür ederek daha sık bir araya gelmek istediklerini dile getirdi.

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Peş peşe zamlardan damacana su
Sıradaki Haber Damacana fiyatları 100 TL’ye dayandı! 1 bardak su bakın ne kadar?