Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Laiklik elden gidiyor” diyen Kürtaj Dede sosyal medyanın gündemi: AK Parti onu yasakladı mı?

Sokak röportajlarında “Laiklik elden gidiyor” sözleriyle tanınan Kürtaj Dede, seçim döneminde AK Parti’ye olan desteğiyle gündeme gelmişti. Son günlerde ise AK Parti’nin kendisine röportaj verme yasağı koyduğu iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sokak röportajlarında "Laiklik elden

Sosyal medyada “AK Parti röportaj vermesini yasakladı” şeklinde çıkan iddialar üzerine, Kürtaj Dede ve sosyal medya fenomeni Furkan Gök, bir araya gelerek video çekti. Videoda Gök, “Evinden camiye, camiden eve giden bir adam. Röportaj yaptıranlara sorun. Bu adamla uğraşmayın” diyerek Kürtaj Dede’yi savundu.

TEPKİ VE SAVUNMA…

Kürtaj Dede ve Furkan Gök’ün videosu sosyal medyada gündem oldu. Videoya yapılan yorumlarda bazı kullanıcılar Kürtaj Dede’nin fikrini özgürce ifade edebilmesi gerektiğini savunurken, bazı kullanıcılar ise Kürtaj Dede’nin “Laiklik elden gidiyor” sözlerine tepki gösterdi.

“KÜRTAJ DEDE” KİMDİR?

Asıl ismi Süleyman Çakır olan Kürtaj Dede, sokak röportajlarında “Laiklik elden gidiyor” sözleriyle ünlenerek fenomene dönüşmüş bir kişi. AK Parti’ye olan desteğiyle tanınan Kürtaj Dede, yaptığı her açıklamayla sık sık gündem oluyor.