Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor’un eski antrenörü Mustafa Kahraman’ın anne ve baba acısı

Geride bıraktığımız sezon 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’un teknik kadrosunda yer alan Yardımcı Antrenör Mustafa Kahraman anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.

Geride bıraktığımız sezon 1.

BÜYÜK ŞOK VE ACI

Kocaelispor’un geçen sezon elde ettiği şampiyonluğunda teknik kadroda yardımcı antrenörü olarak görev yapan ve Kocaelisporluların çok sevdiği Mustafa Kahraman’ın annesi Ayfer Kahraman ve babası Kadir Kahraman trafik kazasında hayatını kaybetti. Bu sezon Kastamonuspor’da görev alan Mustafa Kahraman büyük bir şok ve acı yaşarken Kocaelispor Kulübü ile Kastamonuspor Kulübü taziye mesajları yayımladı.

KOCAELİSPOR’UN AÇIKLAMASI

Kocaelispor’dan yayınlanan mesajda “Geçtiğimiz sezon gelen şampiyonlukta teknik ekibimizde görev yapmış olan Yardımcı Antrenör Mustafa Kahraman’ın anne ve babasının trafik kazasında hayatlarını kaybettiklerini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Mustafa Kahraman’ın değerli ailesine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

KASTAMONUSPOR’UN AÇIKLAMASI

Kastamonuspor ise “Kulübümüz yardımcı antrenörlerinden Mustafa Kahraman’ın kıymetli annesi Ayfer Kahraman ile kıymetli babası Kadir Kahraman’ı elim bir trafik kazasında kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet başta değerli hocamız Mustafa Kahraman olmak üzere dost ile akrabalarına sabır ve başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Mekanları cennet olsun” paylaşımını yaptı.

Nokta Medya olarak merhume Ayfer Kahraman ve merhum Kadir Kahraman’a Allah’tan rahmet, Mustafa hocamıza ve kederli aileye sabır diliyoruz…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20
Sıradaki Haber Bakan Yerlikaya: “20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı”