Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelispor – Bandırmaspor: 3-1 (Maç sonucu)

Kocaelispor sezonun 32. maçında Bandırmaspor ile önemli bir maça çıkacak. Mücadeleyi saat 16.00’da başlayacak. Maçın canlı anlatımını sitemizden takip edebilirsiniz.

Kocaelispor sezonun 32. maçında

Dk. 74: Kocaelispor gol atmaya devam ediyor. Amaral topu getirdi, Candeias’a pas verdi, ceza sahasına koşu yapan Vukovic, Candeias’ın pasında topu şık bir şekilde ağlara gönderdi. “3-1”

Dk. 69: Kocaelispor 2-1 öne geçti. Amaral topu merkezden getirdi, Candeias’a pas verdi, Candeias bekletmeden Amaral’ı gördü, Amaral’ın vuruşunda top sağ köşeden ağlara gitti. “2-1”

Dk. 67: Kocaelispor kale ağzından pozisyonları değerlendiremedi ancak müthiş bir golle beraberliği sağladı. Yusuf Cihat topu sırtı dönükken önüne aldı ve rakibini eksiltti. Yerden seken topa sağ ayağının üzeri ile çok iyi vuran Yusuf Cihat sağ köşeden topu ağlara gönderdi. “1-1”

Dk. 60: Kocaelispor’un kullandığı kornerde Burak Öksüz topu önünde buldu ve müsait durumda kaleye gönderdiği top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 55: Maçın başından beri gol kaçıran Kocaelispor amatör küme golü yedi. Kaleci Gökhan topu oyuna sokarken rakibine verdi. Ceza sahası içinde Djitte kendisine gönderilen topu boş ağlara gönderdi.

Dk. 51: Kocaelispor inanılmaz bir gol daha kaçırdı. Ramil’in pasında Emir boş kaleye topu gönderdi, top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 49: Bandırma’da Rahmetullah’ın ortasında top üst direkten döndü.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İLK YARI SONA ERDİ

Dk. 39: Kocaelispor’da Amaral da akıl almaz bir gol kaçırdı. Ceza sahası içinde topu ve kendisini kurtaran Amaral boş pozisyonda kaleye şut çekti, Zafer bu topu da dizleri ile çıkardı.

Dk. 36: Oğuz Ceylan inanılmaz bir gol kaçırdı. Rakibinden kurtulan Oğuz kaleci Zafer’i karşısında gördü, şutunda Zafer gole izin vermedi. Boşta kalan topu Ramil kontrol etti ancak geç kalınca mutlak bir gol daha kaçtı.

Dk. 33: Ramil’in pasında Candeias topu aldı ve Yusuf Cihat’a topu gönderdi. Yusuf bomboş durumda kaleye çektiği şut savunmadan döndü.

Dk. 21: Kocaelispor atağında Yusuf Abdioğlu’na gönderilen topta Bandırma savunmasının topu elle oynadığı konusunda Yusuf’un itirazı oldu. Pozisyon VAR’da incelendi, 2 dakikalık beklemeden sonra devam kararı verildi.

Dk.16: Kocaelispor’da Beridze ve Amaral’ın üst üste paslaştı, Beridze kaleye şut çekti ancak Mulumba araya girdi. Hemen ardından Candeias’ın ceza sahasına gönderdiği topta Ramil topun 1 metre gerisinde kaldı ve top dışarıya çıktı.

Dk. 12: Yusuf Cihat’ın pasında Candeias son çizgiden topu çevirdi, Amaral topun bir adım gerisinde kaldı. 1 dakika sonra Amaral ceza sahası önünde topla buluştu, şutunda top soldan az farkla dışarıya çıktı.

Dk. 6: Kocaelispor gole yaklaştı. Emir’in pasında Amaral ceza sahası ön çizgisi üzerinden kaleye şut çekti, kaleci Zafer topu kornere gönderdi. Kullanılan kornerde ceza sahası içinde topla buluşan yine Amaral’dı. Portekizlinin sert şutunda kaleci Zafer bu topa da gol izni vermedi.

MAÇ BAŞLADI

Kocaeli Stadı’nda oynanan maça Kocaelispor kalede Gökhan, savunmada Emir, Yusuf Abdioğlu, savunma beklerinde Oğuz ve Duhan, önlerinde Yusuf Cihat Çelik, kanatlarda Beridze ve Candeias, forvete yakın bölgede Amaral, ileride ise Ramil Şeydayev 11’i ile mücadele edecek. 5 maçlık cezası sona eren Davit kadroda yer alırken, Ümraniye maçında sahada 11’de yer alan Mehmet Yılmaz, Vukovic ve Barış Alıcı yedek soyundu.

KOCAELİSPOR – BANDIRMASPOR

STAT: Kocaeli

HAKEMLER: Alpaslan Şen, Erkan Akbulut, Samet Özkul

 

KOCAELİSPOR

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ

4 EMİR ORTAKAYA

8 YUSUF CİHAT ÇELİK

10 DANIEL CANDEIAS

14 GIORGI BERIDZE

23 DUHAN AKSU

41 REİS AMARAL

47 RAMIL SHEIDAEV

53 BURAK ÖKSÜZ

55 YUSUF ABDİOĞLU

77 OĞUZ CEYLAN

 

YEDEKLER

1 HARUN TEKİN

7 CEM EKİNCİ

12 GIORGI KHARAISHVILI

19 ATİLA TURAN

21 BEDİRHAN YILDIZ

32 MEHMET YILMAZ

38 DAVIT SKHIRTLADZE

44 JOSIP VUKOVIC

45 MESUT CAN TUNALI

70 BARIŞ ALICI

 

BANDIRMASPOR

1 ZAFER GÖRGEN

19 RAHMETULLAH BERİŞBEK

23 ANDRE SITOE

57 BATUHAN YAYIKCI

53 MUCAHİT ALBAYRAK

6 REMİ MULUMBA

7 CEBIO SOUKOU

10 DOĞAN CAN DAVAS

92 MARVIN GAKPA

9 METEHAN MİMAROĞLU

17 MARC JOZEFZOON

 

YEDEKLER

16 AKIN ALKAN

20 MERT ÇELİK

3 BATUHAN ADIGÜZEL

5 EMİRHAN AYDOĞAN

8 EMİRHAN AYHAN

77 MUSTAFA ÇEÇENOĞLU

41 MEHMET ÖZCAN

33 LEVENT AYÇİÇEK

2 MOUSSA DJITTE

14 JOEL BADJI