Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaelililer dikkat! Bu saatler aralığında sırılsıklam olabilirsiniz. Şemsiyesiz gezmeyin!

Kocaeli Valiliği Kocaeli’de meydana gelecek olan gök gürültülü ve kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı.

Kocaeli Valiliği Kocaeli'de meydana

Sabah saatlerinde Kocaeli Valiliği, ilimizde etkili olması beklenen toz taşınımıyla ilgili vatandaşları uyarmıştı. Duyuruda; ” Toz taşınımının oluşturabileceği hava kalitesinde azalma, görüş mesafesinde düşme, yağış anında çamur şeklinde yağış ve sağlık problemleri gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur” denildi. Şimdi ise bir yeni uyarı şiddetli yağış ve gök gürültüsü için geldi.  Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 22:00’den gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yarın saat 11;:00’e kadar etkili olacak olan olumsuz hava koşulları nedeniyle Valilik Kocaeli halkını uyardı.

UYARDI

Valilik halkı ani sel, su baskınları, yıldırım, kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalara neden olacak olan olumsuz hava şartları nedeniyle uyarıda bulunurken Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından ise etkili olacak olan şiddetli rüzgarın 20-40 km saat kuvvetinde olmasının beklendiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklama ise şu şekilde:

YARIN 11.00’A KADAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Bu akşam saat 22:00’den 11.05. 2024 (yarın) saat 11:00’e kadar bölgemizde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Kocaeli ve Yalova bölgelerinde yerel kuvvetli (20-40 kg/m2) olması beklendiği bildirilmiştir.

VATANDAŞLARIN DİKKATLİ OLMASI GEREKİR..

Yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek Ani Sel – Su Baskını – Yıldırım, Kuvvetli rüzgar ve Ulaşımda Aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.