Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasında o soru gündem yarattı!

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster? Programında 100 bin TL’lik soru yanıtladı. Yarışmacı ve İmirzalıoğlu arasında geçen diyalog gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara

Kim Milyon Olmak İster? Yarışması yarışmacıların sorulara verdiği yanıt sayesinde sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Bu hafta 100 bin TL değerindeki soru izleyiciler tarafından çok konuşuldu.

YARIŞMADA HANGİ SORU SORULDU?

Yarışmada sorulan 100 bin değerindeki soru ise şöyleydi: “1959’dan günümüze kadarki Süper Lig tarihinde, art arda 90 iç saha maçında mağlup olmayarak ‘kendi evinde en uzun süre yenilmeyen takım’ unvanını elinde bulunduran hangisidir?” Şıklarda ise A) Trabzonspor, B) Fenerbahçe, C) Galatasaray, D) Beşiktaş yer alıyordu. Yarışmacı bu soruda yüzde elli joker hakkını ve çift cevap joker hakkını kullandı. Sonunda, yarışmacı A şıkkı olan Trabzonspor’u işaretleyerek doğru yanıtı verdi ve büyük bir başarıya imza attı. Bu durum, yarışmanın heyecanını daha da artırdı ve sosyal medyada geniş çapta konuşuldu.

“SORUYU BİLMESEYDİNİZ MEMLETE GİREMEZDİNİZ”

Kenan İmirzalıoğlu, soruyla ilgili şunları söyledi: “Umut Bey son iki seçeneğe inince Allah’tan ilk tercihi olarak Tranzonspor’u seçtiniz yoksa memlekete girmeniz zor olurdu. Şu böyle bir şey olabilir mi? Şenol Güneş’in kalesini kapattığı bir rekor süreç var. O süreçte olabilir mi? Şenol Hoca uzun süre kaleyi kapattı hiç gol yemedi. Rekor bir süreydi büyük ihtimal o dönemdi.” Kenan İmirzalıoğlu devamında “Galatasaray’ın böyle bir serisi olsaydı ben hatırlardım yaşımın yetmediği zamanı da” dedi.