Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayıp olayında ihanetin ipuçları! Müge Anlı sır perdesini aralamaya başladı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ele aldığı konu ve konuklarla izleyicilerine yine heyecan ve gerilim dolu anlar yaşatıyor. Faili meçhul cinayetler, kayıplar ve sosyal sorumluluk projeleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, son bölümde de önemli gelişmelere imza attı.

Müge Anlı ile Tatlı

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te, bu hafta heyecan dolu anlar yaşandı. ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan program, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra toplumsal meselelere de ışık tutmaya devam ediyor.

Müge Anlı ve deneyimli ekibi, çözüme kavuşturulmayı bekleyen dosyalar üzerinde titizlikle çalışarak, izleyicilerin merakla takip ettiği olayları aydınlatıyor.

İHANET İDDİALARI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Programın son bölümünde, iki komşunun şüpheli kaybı ve ardından ortaya çıkan ihanet iddiaları gündeme geldi. Mustafa Bey’in eşi, gizemli bir şekilde ortadan kayboluyor. Mustafa Bey, eşinin kaybolduğu gün evde olduğunu ve onun dönmesini beklediğini ifade ediyor.

Ancak eşinin dönmemesi üzerine neden polise haber vermediği sorulduğunda, onun geri döneceğine inandığını ve rahat bir yaşantıları olduğunu belirtiyor. Eşinin başka biriyle kaçtığına dair bir şüphesi olmadığını da ekliyor.

UZUN BEKLEYİŞİN ARDINDAN KAVUŞMA ANI

Bir diğer yürekleri ısıtan hikaye ise Umut Yetik’in yaşadığı mutlu sonla ilgili. Geçici süreliğine devlet korumasına alınan kızına kavuşan Yetik, evladına duyduğu hasreti sonlandırdı. Kızı, ailesine, evine ve odasına yeniden kavuşmanın sevincini yaşadı.

Müge Anlı’nın, toplumsal sorunlara dikkat çekmeye ve kayıpların bulunmasına yönelik çabaları, her geçen gün daha fazla takdir topluyor.  Programda, bir çocuğun telefonundan annesine yapılan asılsız ihbar olayı ele alındı.

Müge Anlı, Umut’un Tuğçe ve üvey oğlu Mustafa tarafından ihbar edildiğini açıkladı. İddiaya göre, Tuğçe ve Mustafa, dört kez ihbar yapmış ve son ihbarda yetkililere, yapılan ihbarlara rağmen bir eylemde bulunulmadığı şikayetinde bulunmuşlar. İhbarların birinin Melodi’nin kullandığı telefonla yapıldığı ve ihbar sırasında seslerinin tanınmaması için ağızlarına bir şeyler koydukları ortaya çıktı. Bu ve diğer maddi delillerle, ihbarların Tuğçe ve Mustafa tarafından yapıldığı kanıtlandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!