Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Karate Savaşı’ zirveye tırmanıyor: Cobra Kai 6. sezon çıkış tarihi belli oldu!

Geçen aylarda Cobra Kai’nin final sezonuyla biteceği haberi diziyi seven hayran kitlesi tarafından üzüntü ile karşılanmıştı. Ancak Netflix, yeni yaptığı açıklamayla hayranları bir nebze de olsa mutlu etmeyi başardı.

Geçen aylarda Cobra Kai'nin

Netflix’in sevilen dövüş sanatları dizisi Cobra Kai, altıncı ve final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Dizi hayranlarını üzen final sezonu haberinin ardından Netflix, dizinin son sezonunun 15 bölümden oluşacağını ve üç ayrı kısımda yayınlanacağını duyurdu. Bu haber, dizinin sadık izleyicileri arasında büyük bir heyecan yarattı.

YAYIN TAKVİMİ VE BÖLÜM DETAYLARI

Cobra Kai’nin final sezonu, 18 Temmuz 2024’te başlayacak ve ilk kısım beş bölüm sürecek. İkinci kısım 28 Kasım’da izleyiciyle buluşacak ve yine beş bölüm olacak. Üçüncü ve son kısım ise 2025 yılının başlarında yayınlanacak ve final sezonunu tamamlayacak beş bölümle son bulacak. Böylece, 2024 yılında toplam on bölüm, 2025’te ise finalle birlikte beş bölüm daha izleyiciyle buluşmuş olacak.

OYUNCU KADROSU VE BEKLENTİLER

Cobra Kai’nin final sezonunda, Ralph Macchio, William Zabka, Martin Kove gibi serinin sevilen isimlerinin yanı sıra Xolo Maridueña, Jacob Bertrand, Mary Mouser ve daha birçok tanıdık yüz yer alacak. Dizinin yapımcıları ve oyuncuları, final sezonunun hem hikaye açısından hem de dövüş sahneleriyle izleyicileri memnun edeceğini belirtiyorlar. John Kreese karakterini canlandıran Martin Kove, yeni sezonda izleyicileri şaşırtacak birçok sürpriz olduğunu söylüyor.

Dizinin yapımcılarından Hayden Schlossberg, final sezonunun Cobra Kai’nin Vadi’den elenmesiyle başlayacağını ve karakterlerin karatenin dünya şampiyonası olan Sekai Taikai’de yarışıp yarışmayacaklarına karar vereceklerini açıkladı. Bu durum, dizinin hikayesini ve karakterlerin gelişimini yeni bir seviyeye taşıyacak.

Yapımcıların hayranlara yazdıkları mesajda, “Cobra Kai’deki ilk gün hedefimiz her zaman diziyi kendi istediğimiz şekilde bitirmek ve Vadi’yi her zaman hayal ettiğimiz zaman ve yerde bırakmak oldu. Bu nedenle, bu başarıyı büyük bir gurur ve minnettarlıkla duyurabiliyoruz.” ifadeleriyle, dizinin final sezonuna olan bağlılıklarını ve diziyi bitirme kararlarını duygusal bir şekilde ifade ettiler.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!