Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te sıcak dakikalar… Karısıyla kavga etti, baldızını bıçakladı

İzmit’te bir adamın karısıyla kavga ettiği sırada araya giren baldızını bıçaklamasıyla mahallede gerginlik yaşandı. Polis, kavgaya karışan mahalle sakinlerini ayırmak için uyarı ateşi açmak zorunda kaldı.

İzmit'te bir adamın karısıyla

Tavşantepe Mahallesi Tavşantepe Caddesi’nde bir evde gece saatlerinde Y.K. adlı adam karısıyla tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüyüp kavgaya dönüştü. Sinirlenen Y.K., kavgayı ayırmak için araya giren baldızı E.H’yi bıçakladı. Kavga seslerini duyan mahalle sakinleri, olay yerine toplandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı ve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı E.H., sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesine kaldırıldı.

POLİS HAVAYA UYARI ATEŞİ AÇTI

Mahalledeki gerginlik artınca, polis takviye istedi. Polis ekipleri, kavga eden ve gerginliğe neden olan vatandaşlara müdahale etti. Ancak mahalle sakinleri uyarılara aldırış etmeyince polis, havaya uyarı ateşi açmak zorunda kaldı. Kalabalığın dağılmasının ardından Y.K. polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.