Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘İYİ Parti’nin fişi kesildi’ dedi istifa etti

İYİ Parti’nin dün gerçekleşen kurultayının ardından İYİ Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi ‘‘İYİ Parti’nin fişi kesildi’ diyerek istifa etti.

İYİ Parti’nin dün gerçekleşen

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı dün gerçekleşti. Çekişmeli geçen yarışta Meral Akşener’in desteklediği İzmir Milletvekili ve Grup Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partinin ikinci genel başkanı seçildi.

ÜÇÜNCÜ TURDA

Üç turlu gerçekleşen kurultayın üçüncü turunda Koray Aydın 548 delegenin oyunu alırken, Dervişoğlu ise oyunu 611’e yükselti. Kurultayda genel başkanlık için Meclis Grup Başkanı Koray Aydın, Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, eski Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın ile son anda yeterli imzayı tamamlayan Günay Kodaz yarışmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Kurultayın ardından İYİ Parti eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli Başkurt partisinden istifa etti. Aynı zamanda Kocaelispor’un yöneticilerinden olan Başkurt, istifasını sosyal medyadan duyurdu. Başkurt paylaşımında,  “Kuruluşunda ve büyümesinde  Emeğimiz olan İYİ Parti Kurultayı’nın sonucu; 3’ü bir arada 611, Koray Aydın 548.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Vesayet ve kayyum sistemi kazandı… Zaten bitmiş olan İYİ Parti’nin bugün fişi çekildi… Emek hırsızlarını Allah’a havale ediyor, İYİ Partiden istifa ediyorum…Hakkımızda hayırlısı olsun. Saygılarımla…”  sözlerine yer verdi.