Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İnönü Caddesi esnafı toplantı yapacak! Siftah dahi yapamıyorlar…

İzmit Belediyesi Esnaf Masası Sorumlusu ve İKM Başkanı Murat Öztürk yaptığı paylaşımda, İnönü Caddesi esnafının zor durumda olduğunu belirterek Büyükakın’dan destek istediklerini belirtti.

İzmit Belediyesi Esnaf Masası

İzmit Belediyesi Esnaf Masası Sorumlusu ve İKM Başkanı Murat Öztürk İnönü Caddesi esnafının zor durumda olduğunu belirterek esnafların Cumartesi günü saat 10.30’da Cumhuriyet Parkı’nda toplanacaklarını duyurdu.

“SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPATIYORLAR”

İşte Öztürk’ün açıklaması: “İnönü Caddesi esnafı perişan. Cumhuriyet parkından devlet hastanesi yönüne doğru esnaf perişan. Defalarca görüşüldü. Otobüslerin aşağıya verilmesi veya daha iyi bir proje belirlenmesi. Çift yönün tek yön olarak yapılmasından sonra esnaf iş yapamaz hale geldi. Esnaf siftahsız dükkan kapatıyor.

“22 ADET DÜKKAN BOŞ”

22 adet dükkan boş bekliyor. Böyle devam ederse diğer esnafta dükkanlarını boşaltmak zorunda kalacak. Tüm görüşmeler karşılıksız kaldı.Yola direk dikmekle belediyecilik olmaz. Esnafa sahip çıkacaksın. Esnafın dertlerini dinleyeceksin.

“CADDENİN HAREKETLENMESİ GEREKİYOR”

Esnafla bir köprü olacaksın. Proje üretirken esnafı düşünmek gerek. İnsanlar çoluk çocuğuna ekmek götüremez hale geldi. Tekrar bu caddenin trafik işleyişi veya taşıma araçlarının bu bölgeye daha fazla insan taşıyarak hareketlenmesini sağlamak gerekiyor.

“BÜYÜKAKIN’DAN DESTEK İSTİYORUZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan tüm esnaf destek istiyor. Gerekirse İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ile beraber ortak akıl ortak proje yapılarak buradaki esnaflarımızı kurtaralım.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSİG Meclisi 19 Mayıs Gençlik
Sıradaki Haber Türkiye’de son 11 yılın kahredici tablosu! 2 500 genç işçi hayatını kaybetti