Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki ilçeye daha ASM kararı!

Geçtiğimiz Mart ayında İzmit dahil 4 ilçe ilçeye ASM yapmak için ihaleye çıkan İl Sağlık Müdürlüğü, 2 ilçeye daha ASM yapmak için ihaleye çıkıyor.

Geçtiğimiz Mart ayında İzmit

Kocaeli’de sağlık sektörü hız kesmeden gelişmeye devam ediyor. Şimdi ise Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 2 ilçe için ihale çıkacağını duyurdu.

2 İLÇE İÇİN İHALE

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İzmit Yahyakaptan’da adeta poliklinik büyüklüğünde olan yaklaşık 4 dönümlük bir alana yeni bir ASM yapmak için ihaleye çıkmıştı. İşte bu ihalenin ardından Derince, Gebze ve Dilovası olmak üzere üç ilçe için daha ihaleye çıkan Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, 2 ilçe için daha ihaleye çıkıyor.

KÖRFEZ VE KARAMÜRSEL İÇİN

Buna göre, Körfez’de 765 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan ve 9 aile hekiminin çalışacağı Kocaeli Körfez Kuzey ASM’nin ihalesi, 22 Mayıs Çarşamba günü saat 11:00’da, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde gerçekleştirilecek. Karamürsel’de ise 634 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan 6 hekimli aile sağlık merkezi ve 12 ASHİ Hizmet Binasının yapım ihalesi ise 20 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00’da Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanlığı Mali Hizmetler Biriminde gerçekleştirilecek.

İKİ İHALE DETAYI İÇİN LİNKE TIKLAYIN;

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İran devlet televizyonu, dünkü helikopter
Sıradaki Haber İran Cumhurbaşkanı Reisi, helikopter kazasında hayatını kaybetti