Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hülya Koçyiğit’in damadı battı

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit’in damadı işadamı Ender Alkoçlar iflas ettiğini açıkladı. Alkoçlar iflas kararının 2018 yılında gerçekleştirdiğini ve konkordato ilanının ardından İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin tedbir kararı verdiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'in

Ticaret Mahkemesi Alkoçlar Otelcilik hakkında ikinci kez iflas kararı verirken Ender Alkoçlar otellerin iflastan önce elden çıkarıldığını söyledi.

Oyuncu Hülya Koçyiğit’in damadı Ender Alkoçlar’a ait olan üç otelin bünyesinde bulunduğu Alkoçlar Otelcilik A.Ş bu süreçte Bodrum ve Alaçatı’da bulunan otelleri kapatıldı. Yargılama süreci devam ederken dosyaya giren konkordato raporunda şirketin teknik olarak iflas ettiği yer aldı. İstanbul 1. Asliye Mahkemesi, 28 Eylül 2020 tarihinde 60 milyon TL’nin üzerinde borcu olan Alkoçlar Otelcilik’in iflasına karar verdi.

ENDER ALKOÇLAR’DAN VEDA MESAJI

Ender Alkoçlar, Alkoçlar Otelcilik’in internet sitesinden yazılı bir açıklama yayınlayarak “Alkoçlar Otelleri Yönetim Kurulu 2020 yılında turizm ve konaklama bölümünden çıkma kararı alarak ve elindeki otelleri devrederek turizmi konaklama bölümünü kapatmaya karar vermiştir. Alkoçlar Oteller Grubu 1950 yılında kurulmuş ve kurulduğu tarihten itibaren Türkiye’nin en eski yerli ve milli otel zinciri olarak birçok ilke imza atmıştır. Alkoçlar 70 yılda; 21 yurtiçi ve yurtdışı otel işletmesi yaparak, konaklama ve eğlenceyi birleştirerek her zaman ilkleri yapmaya çalışmıştır. Alkoçlar Otelleri Yönetim Kurulu 2020 yılında turizm ve konaklama bölümünden çıkma kararı alarak ve elindeki otelleri devrederek turizmi konaklama bölümünü kapatmaya karar vermiştir.’ dedi.