Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hudutsuz Sevda Levent Öldü Mü? Özgür Emre Yıldırım Diziden Ayrıldı Mı? Özgür Emre Yıldırım Kimdir, Kaç Yaşında?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm tüm gözler Levent’e çevrildi. 2 Mayıs Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Hudutsuz Sevda yeni bölüm Levent öldü mü araştırılmaya başladı. Ünlü oyuncu Özgür Emre Yıldırım diziden ayrıldı mı araştırıldı. İşte Hudutsuz Sevda Levent’i Özgür Emre Yıldırım akıbeti..

Hudutsuz Sevda yeni bölüm

Her hafta perşembe günleri yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bölüm öncesi Levent araştırmaları hızlandı. Perşembe günlerinin sevilen yapımında yeni bölüm araştırmaları başladı. Yeni bölümde namlunun ucunda yer alan Hudutsuz Sevda Levent akıbeti sorgulandı. Ünlü oyuncu Özgür Emre Yıldırım diziden ayrıldı mı sizler için araştırdık. Peki, Hudutsuz Sevda Levent öldü mü? İşte Hudutsuz Sevda Levent’i Özgür Emre Yıldırım akıbeti..

HUDUTSUZ SEVDA LEVENT ÖLDÜ MÜ?

Hudutsuz Sevda Levent senaryo gereği diziden ayrıldı. Cino’nun en eski ve en yakın arkadaşı olan Levent şiddete olan gereksiz eğilimiyle mahallede nam saldı. Hudutsuz Sevda yeni bölüm Nihat tarafından Fikret’i öldürmesi için gaza gelen Tamer yanlışlıkla Tuncay Leto’yu vurdu. Tuncay’ın ölümü herkesi yasa boğarken Halil İbrahim acı çekse de savaşına devam etmek zorunda kaldı. Daha fazla intikam almak için durmayan Nihat yine Tamer’i kullanarak Levent’i öldürdü.

ÖZGÜR EMRE YILDIRIM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

26 Ekim 1983 İstanbul doğumlu Özgür Emre Yıldırım, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı. İlk deneyimini 2010 yılında yayınlanan Al Gülüm Ver Gülüm dizisiyle yaşayan Özgür Emre Yıldırım asıl ününe 2014 yılında ekrana gelen Karadayı dizisi ile başladı. Show TV’de yayınlanan Yüz Yüze dizisinde Tatar karakterini canlandıran Özgür Emre Yıldırım, Hudutsuz Sevda dizisinden ayrıldı.

ÖZGÜR EMRE YILDIRIM OYNADIĞI DİZİLER

Yüz Yüze / Tatar

Çoban Yıldızı / Tarık

Yıldızlar Şahidim / Kubilay

Görünen Adam / Ece Dizdar Seslendirmesi

Aile İşi / Kudret

Karadayı /Murat

Vicdan / Ati

Otisabi / Barbaros

Kahireli Palas

Al Gülüm Ver Gülüm

ÖZGÜR EMRE YILDIRIM INTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN