Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gündem Karamürsel… Sait Mete’den zehir zemberek açıklamalar!

AK Parti Karamürsel İlçe eski Başkanı Sait Mete’den zehir zemberek açıklamalar. Başkan İsmail Yıldırım’ı da hedef alan Mete, son derece dikkat çeken ifadeler kullandı

AK Parti Karamürsel İlçe

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçede seçimlerin neden CHP’ye karşı kaybedildiğiyle ilgili Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunmuştu. Yıldırım bu açıklamasında AK Parti Karamürsel İlçe eski Başkanı Sait Mete ile ilgili bir soruya da yanıt vermiş ve negatif düşüncelerini yinelemişti. Gazetemizde yayınlanan haberin ardından Karamürsel İlçe eski Başkanı ve AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Sait Mete de gazetemize özel bir açıklama yaptı.

İSPATLA MÜKELLEFTİRLER

Sait Mete yaptığı açıklamada İsmail Yıldırım’ı hedef alarak çok dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Sait Mete’nin o zehir zemberek açıklamaları:
“Dün gazetenizde yayınlanan ve içerisinde şahsımı da hedef alan söylemlere karşı cevap verme ihtiyacı hasıl olmuştur. Öncelikle son 4 yılı İlçe Başkanı olmak üzere yaklaşık 15 yıldır içinde aktif siyaset yaptığım bir mensubu ve neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum AK Parti için 31 Mart 2024 mahalli idareler seçiminde çalışmadığım, destek olmadığım ve seçimi kaybettirdiğim iddialarını ortaya atanların iddialarını ispatla mükellef olduklarını beyan ediyorum.

MÜFTERİ İLAN EDİYORUM!

Ellerinde bir delil varsa kamuoyu ile açık ve şeffaf bir şekilde paylaşmalarını talep ediyor ve uzanamadığı ciğere murdar diyen misali çamur at izi kalsın anlayışıyla bir kısım kalemşörlerine yaptırdıkları ‘’Hain ve İhanet eden’’ içerikli haberlerle saldıranları bu ispat ve delil paylaşımını yapmadıkları takdirde MÜFTERİ ilan ediyorum.

DAVET ETMEDİ, DİKKATE ALMADI

‘’Çağrıldığın yere erinme, çağrılmadığın yere görünme’’ atasözünün de özetlediği gibi sizden bir destek istenir veya size ihtiyaç duyulursa bir yere gider yada katılırsınız öteki türlüsü kendinize ve sevdiklerinize karşı haksızlık olur. Bu süreçte de şahsım herhangi bir programa veya seçim çalışmasına davet edilmediği gibi zorlu 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimindeki geçmiş tecrübelerimiz dikkate alınarak herhangi bir şekilde destek istenmemiştir.

AKSİNE…

Aksine sahada Karamürselli hemşehrilerimizden gelen desteğimizin çalışmalara güç katacağı taleplerine devrimizin geçtiği ve sahada bir karşılığımızın olmadığı hikayeleri anlatılmaya çalışılarak desteğimize ihtiyaçlarının olmadığı açıkça söylenmiş ve bu şekilde mukabele edilmiştir.

İSTEDİĞİM OLURSA ÇALIŞIRIM DİYEREK KÖSTEK OLUNUR

Partinin seçim çalışmalarına; Adaylık sürecinde istediğim olursa çalışırım olmazsa terse çalışırım tehdidi ve şantajı yapılarak köstek olunur, Genel merkeze temayülde ve kamuoyunda açıkça öne çıkan kişi için o olursa seçim kaybettirilir diye görüş sunularak köstek olunur.

SEÇMEN İRADESİNİ HAFİFE ALMAK

Sırf başkanlığımız döneminde birlikte çalıştığımız için adamımız olmakla suçlanan ve yılları partimize sadece emek vererek geçmiş herbiri birbirinden kıymetli teşkilat mensuplarımız hor görülüp dışlanıp alternatif ekipler kurularak teşkilat hiçe sayılarak köstek olunur, Milletin derdiyle dertlenmeyip ‘’onun oyu lazım değil, o olmasa da olur, biz zaten seçimi aldık kimsenin ayağına gitmeyiz’’ anlayışıyla seçmenin iradesi hafife alınmakla köstek olunur.

BU YENİLGİNİN HESABINI…

Son olarak içimiz yanarak çok acı bir şekilde izlediğimiz bu seçim yenilgisinin hesabını biz değil kendilerini kaf dağında görüp gönlü kırık ve rakibe kazandırma vebaline girmemek için sandığa gitmeyen partili seçmeni suçlayanlar vermelidir. Bu yenilginin hesabını göreve geldiği günden itibaren mensubu olduğu partinin ilçe başkanına sırf kendisinin giremediği vatandaşın gönlüne girecek çalışmalar yapıyor diye birilerinin kamuoyu önünde dahi çekinmeden hakaretler ettiğinde sesini çıkarmayanlar vermelidir.

TEŞKİLAT VE SEÇMENİ YOK SAYARAK…

Bu hesap parti kültürü ve dava anlayışı gereği suskun kalan, cevap vermeyen ve gündem etmediği için cezalandırılan bize değil şantaja boyun eğerek güle oynaya kazanılacak seçimi zora sokanlara, teşkilatı ve seçmeni yok sayarak şehrin talep ve beklentilerine kulak tıkayıp siyasetimize yakışan elle tutulacak projeler sunamayanlara aittir.

TAKDİR KARAMÜRSEL’İM

Siyasetçinin asıl işvereni millettir düsturunu hiçe sayarak aziz hemşehrilerimizle kurduğumuz gönül köprülerine nifak sokmaya çalışanlara bugün olduğu gibi yarında hak ettikleri cevapları verip takdiri Karamürsel kamuoyunun sağduyulu vicdanına bırakacağım.”

İsmail Yıldırım konuştu: Karamürsel neden kaybedildi? İhanet var mı?

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Senin hakkın yendi başkan .sırf İsmail yıldırım ben olamıyorsam partimden kimse belediye başkanı olamasın dediği için durumu bu hale getirdi . Mesut’u aday çıkarırken adı gibi biliyordu kazanamayacağını . Ne yazıkki yukarıdakiler bunu görmedi . Ve sonuç olarak seçim kaybedildi . Şimdide sağa sola saldırarak sorumluluğu üzerinden atmaya çalışıyor . Ben partimin yerinde olsam Karamürsel’e gelirim .secimin neden kaybedildiğini yerinden araştırırım . Çarşı pazarda herkes sait in hakkı yendi . Sait olsa seçimi almıştı diyor . Ak parti seçimi neden kaybettiğini gelsin yerinde incelesin

    7
    1
  2. Ben haktan hukuktan korkarım diçen tüm imkanlarını belediyeden kullanıcan egolusunuz narsis siniz insanları tehtit et işinden ederim kimle oturuyon kalkıyon dicen tehdit ediceksiniz foto. Cekiceksin Sizin yaptınız siyaset değil fitne yaparsınız Karamürsel de yok teşkilat oy vermedi birilerine camur atacahınıza 11.200 secmen neden oy kullanmadı diye kendini sorgulayın vatandaş sizden bıktı Allah ın yüce adaleti yerini buldu kimseyi suckamayın meclis üyelerinede tepki var egonuza göre secersen sana vatandaş oy vermez R.Demirel. B.Gülbaş. A.utaş bıktık ölücez aynı adamlar ne var bu adamlarda işte vatandaş olarak size en iyi cevabı verdik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti genel başkanı ve
Sıradaki Haber Erdoğan o isimleri görevden aldı!