Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Google Play En İyi 9 Yarış Oyunu!

Yarış oyunu hem kadınların hem de erkeklerin ilgisini çeken yapımlar arasında yer alıyor. Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda oynayabileceğiniz en iyi yarış oyunlarını sizler için derledik.

Yarış oyunu hem kadınların

Yarış oyunları hem keyifli vakit geçirmek hem de adrenalin seviyesinin yükselmesini isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız Google Play’ın en iyi yarış oyunları arasından seçiminizi yaparak, mücadeleye hemen başlayabilirsiniz.

ASFALT 9 LEGENDS

Google Play’ın en iyi yarış oyunları arasında Asfalt 9 Legends yer alıyor. Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda, oynanabilecek en kaliteli araba yarışı olan Asfalt 9 ve serisi; grafikleri, gerçek koleksiyonluk araçları, muhteşem pistleri ve hızı ile yarış tutkunlarının dikkatini çekiyor. Oyunca gerçek oyuncular ile yarışlara katılım sağlanabildiği gibi aynı zamanda verilen görevlerin yerine getirilmesi de gerekiyor. Görevlerin yerine getirilmesi ile sahip olan araba sayısının artması ve arabaların modifiye edilmesi de kolaylaşıyor.

NEED FOR SPEED

Need For Speed, 1994 yılından beri video konsollarında en çok tercih edilen araba yarışı olarak karşımıza çıkıyor. ElectronicArts tarafından tasarlanan oyun, mobil versiyonu ile Google Play’de de yer alıyor. Yarışların kazanılması, arabaların özelleştirilmesi ve hız ile adrenalinin artmasını oyunun en dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

GEAR.CLUB

Gear-Club, tüm otomotiv dünyasının en kapsamlı deneyimine sahip olan araba oyunlarından biri olma özelliğine sahiptir. Kendinizi sadece sürüşe ve yarışı kazanmaya adayamayacağınız, aynı zamanda arabalar için yeni çıkan parçaları ve iyileştirmeleri de almak isteyeceğiniz bu oyun, Google Play’in en iyi yarış oyunları arasında yer alıyor. Oyunun sahip olduğu grafikler ise oyun severlerin elde ettiği bonus avantajlardan biri olarak kabul edilebilir.

ASİ YARIŞ

Yarışların kısa olması ve pistlerin benzer olması her ne kadar negatif bir yön olarak görülse de oyunda oldukça geniş bir araç yelpazesi yer alıyor. Farklı birçok modele sahip olabileceğiniz bu oyunu oynarken, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

REAL RACING 3

On yedi adet gerçek piste ev sahipliği yapan oyun, geniş araba modeli seçenekleri ile oyunculardan tam not almayı başarmıştır. Oldukça iyi grafiklere de sahip olan Real Racing 3, Google Play yarış oyunları listesinde adından söz ettirmeyi başarıyor.

GT RACING 2

GT Racing 2, yarış oyunları kategorisinin yanı sıra simülatör oyunları arasında da oldukça iddialıdır. Her bölümde rekabetin ön planda olduğu oyunda hem tekli hem de çoklu etkinliklere katılım sağlanabiliyor.

ATP CHALLENGER TURU

Sevilen simülasyon oyunlarından biri olan ATP Challenger, geniş araç koleksiyonu ve görsel efektleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Real Racing tarzı seviyelere erişilebilecek bu oyunda, oldukça keyifli yarışlar gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda oyunu oynarken kontrollerinde oldukça başarılı olduğunu belirtmekte fayda olacaktır.

ULTIMATE ARABA SÜRÜŞ SİMÜLATÖRÜ

Yarış oyunları arasında yer alan Ultimate Araba Sürüş Simülatörü ile gerçeğe yakın görsel efektler ile kasabaların tali yollarında araç sürme deneyimi yaşayabilirsiniz. Dikkat çekici bir deneyim sunan bu oyun, görsel açıdan ve içerik açısından büyük bir beğeni toplamayı da başarmıştır. İç mekanlarda ise düşünülemez ayrıntıları bile kullanıcılara sunan bu oyun, Google Play’de en çok indirilen yarış oyunları listesinde yer alıyor.

F1 MOBİL YARIŞ

Formula 1 yarış tutkunlarının en çok tercih ettiği F1 Mobil Yarış, gerçek FIA yarışmasının resmi oyunudur. Bu oyunda sevilen pilotlar ile sürüş keyfinin yaşanabilir olması, oyunun daha eğlenceli bir hale gelmesini sağlıyor. Fernando Alonso, Lewis Hamilton Sebastian Vettel, Max Verstappen ve çok daha fazlasına erişebileceğiniz bu oyunun; grafik, ses ve pist özellikleri de kendisine hayran bırakan cinsten.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir süredir Android kullanıcılarının keyfini
Sıradaki Haber Android’in ardından iPhone’a da geldi! Google’ın muhteşem yapay zeka özelliği kullanıma hazır