Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Google Play En İyi 8 Macera Oyunu!

Macera oyunları hemen hemen her yaştan kesime hitap edebilme özelliğine sahip olmaktadır. Google Play aracılığı ile deneyimleyebileceğiniz en iyi macera oyunları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Macera oyunları hemen hemen

Macera oyunları, oyuncular tarafından en çok tercih edilen oyun kategorilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Hemen hemen her yaştan kişinin oynayabildiği bu oyunlar, Google Play tarafından Android işletim sistemine sahip olan cihazlara sunuluyor. İşte Google Play’de bulabileceğiniz en iyi macera oyunları!

80 DAYS

80 Days, oyun severlerden tam not almayı başaran en iddialı macera oyunları arasında yer alıyor. Oyunu oynarken Phileas Fogg’un asistanı olarak ilerlemeler kaydediliyor. Oyundaki hedef ise seksen günde dünyayı dolaşmaktır. Hava gemilerinde, denizaltılara, trenlere ve hatta mekanik develere binerek bu görevin yerine getirilmesi gerekiyor. Oyuncular dünyayı dolaşırken aynı zamanda Phileas’ın hayati bilgilerini de dikkate alabilmektedir. Oldukça hızlı bir şekilde ilerleyen bu oyun, kısa sürede oyuncuları kendisine bağlamayı başarmaktadır.

POKEMON GO

Pokemon çizgi filmini hatırlayanlar, Pokemon Go oyununu da ilk önce telefonlarına indirilenler olmuştur. Gerçek dünyada Pokemon avlanmasına imkan sunan bu oyun, gelmiş geçmiş en iddialı macera oyunları arasında yer almaktadır. Oyunuda GYMS adı verilen spor salonlarında Pokemonların karşılaşması sağlanmaktadır. Poke Stop adı verilen noktalardan ise ganimetlerin toplanması sağlanmaktadır.

CRASHLANDS

Oyunda Flux isimli bir uzay kamyoncusu olarak görev alınıyor. Oyunun başında yabancı bir gezegene çarpılıyor ve bu aşamadan sonraki görev ise kargonun başarılı bir şekilde geri alınmasıdır. Bunun için ilk olarak bir üs inşa edilmeli ve kötü adamlar ile savaşarak dünyanın kurtarılması sağlanır. Oyun içerisinde ögeler oluşturma, RPG tarzı karakter seviyesi yükseltme ve benzer şekillerde unsurlarda yer alır.

GUARDIAN TALES

Guardian Tales, hack-and-slash oyun mekaniğine sahip retro tarzda tasarlanmıştır. Oyunun en çok ilgi çeken kısmı ise kontrollerin oldukça işlevsel olmasıdır. Oyuncular, bulmacaları çözerken ve oyunun gizemini ortaya çıkartırken bir yandan da dünyayı dolaşmaya başlar. Dünyayı dolaşırken bazı rakipler ile dövüşmek zorunda kalınır. Oldukça zengin bir hikayeye sahip olan Guardian Tales, macera tutkunlarının en çok tercih ettiği oyunlar arasında yer alıyor.

ADVENTURES OF MANA

Hikaye anlatımı ile öne çıkan bu oyunda; RPG, bulmaca ve hack-and-slash gibi unsurlar bir arada yer almaktadır. Bu oyunun diğer oyunlara göre daha uzun soluklu olması ise oyuncuların dikkatini çeken bir diğer özellik olarak karşımıza çıkıyor.

MONUMENT VALLEY 2

En popüler macera oyunlarından biri olan Monument Valley 2 aynı zamanda keyifli bir bulmaca oyunu olarak da değerlendirilebilir. Oyuncuların geçmesi gereken engellerde yer alan optik illüzyonlar, oyunun daha keyifli ve zor bir hale gelmesini sağlıyor. Kısa sürede tamamlanan macera oyunlarını sevenler, Monument Valley 2’yi mutlaka deneyimlemelidir.

OPUS: ROCKET OF WHISPERS

Karanlık bir temaya sahip olan Opus: Rocket of Whispers aynı zamanda oldukça dokunaklı bir hikayeye de sahiptir. Serinin bir parçası olan bu oyunda amaç, kıyamet sonrası bir dünyada kış boyunca seyahat edebilmektir. Bilinmeyenlerin keşfedilmesi ve esas amaç olan roket inşası için de gerekli malzemelerin toplanması gerekir.

ODDMAR

Her ne kadar platform oyunu olarak öne çıksa da Oddmar aslında oldukça keyifli bir macera oyunudur. Onurunu geri kazanmak için mücadele veren bir Viking olarak ilerleyeceğiniz oyunda, çevrimdışı çalışma özelliği bulunur. Aynı zamanda oyunun kontrol mekanizması ve seviye tasarımları da oldukça dikkat çekicidir. İlerlemenin kaydedilmesine imkan sunan Oddmar, uzun soluklu macera oyunlarını sevenlerin ilgisini çekecektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir süredir Android kullanıcılarının keyfini
Sıradaki Haber Android’in ardından iPhone’a da geldi! Google’ın muhteşem yapay zeka özelliği kullanıma hazır