Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Google Play En İyi 12 Spor Oyunu!

Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda oynanabilecek en iyi spor oyunlarını sizler için araştırdık. İşte Google Play’ın en iyi spor oyunları!

Android işletim sistemine sahip

Özellikle erkek kullanıcıların tercih ettiği spor oyunları, eğlenceli vakit geçirmenin en iyi yollarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Google Play tarafından kullanıcılara sunulan en iyi spor oyunlarının yer aldığı bu yazımızda siz de tarzınıza en uygun oyunu kolaylıkla seçebilirsiniz.

FOOTBALL MANAGER 2023

Football Manager 2023, spor oyunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Kendi futbol kariyerinizi kurmanıza imkan sunan bu oyun ile saatin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

MADDEN NFL 23

Madden NFL 23, Amerikan futbolu meraklıları için tasarlanıştır. Sert ve vahşi bir yapıya sahip olan bu oyun, ülkemizde de birçok oyun sever tarafından tercih ediliyor. Özellikle Amerikan futbolundaki agresif tavırların oyun içerisinde rahatlıkla sergilenebilmesi, oyuncuların deşarj olmasına imkan sunuyor.

NBA 2K23

Ülkemizde futbol kadar rağbet gören bir diğer spor dalı elbette basketbol. NBA 2K23, yeni grafikleri ve çevrimiçi özellikleri ile spor severlerden tam not almayı başarmıştır.

TENIS MANAGER

Tenis Manger’de bir tenis koçu olarak görev alıyorsunuz. Kendi tesisinizi yönetebildiğiniz gibi oyuncular ile ilgileniyor ve onların kariyer gelişimlerini planlayabiliyorsunuz. Spor oyunları kategorisinde yer alan Tenis Manager, simülasyon oyunları arasında da yer almaktadır. Oldukça başarılı grafiklere sahip olan bu oyun, oyun severlerden tam not almayı başarmıştır.

WWE 2K22

WWE 2K22, The Rock karakteri ile ringin tozunu atabilmenize imkan sunuyor. Oldukça keyifli bir oyun deneyimi sunan WWE 2K22, görsel efektleri ile de oyuncuların ilgisin çekmeye devam ediyor.

PGA TOUR 2K23

PGS Tour 2K23, golf tutkunları tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Spor oyunları arasında yer alsa da aslında simülasyon oyunlarının arasında da kendine yer bulabilen bu oyunda, harika golf parkurları, çevrimiçi oyuncular ile golf oynama deneyimi ve dingin oyun teması sizleri bekliyor.

SESSION: SKATE SIM

Session: Skate Sim, kaykaycılar için özel olarak tasarlanış eğlenceli bir oyundur. Birbirinden farklı çok sayıda parkurun yer aldığı oyunda aynı zamanda gerçekçi mekanikler de ön plana çıkıyor.

MATCHPOINT: TENNIS CHAMPIONSHIPS

Kendi tenisçinizi tasarlayarak, tenis kortuna çıkabileceğiniz bu oyunda rakiplerinize meydan okuyarak seviyeleri hızlı bir şekilde aşabilirsiniz. Oldukça keyif verici bu oyun, simülasyon oyunları arasında da yer alabilecek seviyede görsel grafiklere sahiptir.

EA SPORTS FIFA 2023

Dikkat çeken grafikleri ile geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan EA Sports FIFA 2023, oyuncuların beklentilerini karşılamayı başardı. Kıyasıya bir mücadelenin yer aldığı bu oyunda, çim sahadaki rakiplerinize karşı taktiksel yaklaşımlarınız ile karakterlerinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. EA Sports FIFA 2023 oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamakta da bir hayli güçlük çekebilirsiniz.

SHREDDERS

Snowboard temasını sevenler için özel olarak tasarlanan Shredders, birbirinden zorlu parkurları ve dikkat çeken görsel temaları ile oyun severlerin ilgisini çekiyor. Akrobatik hareketlerin özgürce yapılmasına imkan sunan bu oyun, Google Play’ın en iyi spor oyunları arasında yer almayı başarmıştır.

FOOTBALL STRIKE

Frikik kabiliyetini geliştirmek isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilen Football Strike, kariyer modu ile de ön plana çıkıyor. Seviyeleri geçerek kilitli ögeleri açtıktan sonra özelleştirme ve kendi tarzınızı yansıtma imkanı sunan bu oyun da yine Google Play’in en iyi spor oyunları arasında yer alıyor.

WORLD SOCCER LEAGUE

En iyi mobil futbol oyunlarından biri olan World Soccer League, üç boyutlu grafikler ve basit mekanikler arayanların favori oyunları arasında yer alıyor. Takım, oyuncu, oyun modeli ve dil seçeneği gibi alternatiflere sahip olan oyunda; karşılaşma, kupa, lig ve antrenman kategorileri yer alıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yapay zekâ teknolojisinin hızla geliştiği
Sıradaki Haber İnsanlarla doğal sohbet eden yapay zeka ChatGPT! Nasıl kullanılır? Püf noktaları