Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Google Play En İyi 10 Simülasyon Oyunu!

Simülasyon oyunları, belki de hiçbir zaman yaşayamayacağımız dünyaların kapılarını bizlere açıyor. Android işletim sisteminde oynanabilecek en iyi simülasyon oyunları bu yazımızda sizler için bir araya getirdik.

Simülasyon oyunları, belki de

Google Play bildiğiniz gibi Android işletim sistemine sahip olan cihazlar için oyun ve program hizmeti veren bir mağazadır. Bu mağaza içerisinde yer alan en iyi simülasyon oyunlarını sizler için derledik!

GODUS

Godus, başarılı bir oynanış sistemine sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunda Godus isimli yapıda kendi yarattığınız bir gezegeni yönetiyorsunuz. Gezegende yer alan topraklar ve coğrafi bölgeler istenildiği gibi şekillendirilebiliyor. Oyun içerisinde yangınlara neden olabileceğiniz gibi yeryüzüne meteor gönderebilir ve aklınıza gelen birçok şeyi de yapabilirsiniz.

THE SIMS

Gelmiş geçmiş en iyi simülasyon oyunlarından biri olan The Sims, her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. İlk başlarda sadece masaüstü bilgisayarlarda oynanabilen oyun artık tüm mobil cihazlarda oynanabilir hale geldi. Karakter oluşturma ile başlayan oyunda karakterin fiziki özelliklerinin yanı sıra kişiliği de oluşturulabiliyor. Ev dizaynından yaratılan karakterin arkadaşlık ve aşk ilişkileri de sizin kontrolünüzde oluyor.

POCKET CITY

Hem ücretli hem de ücretsiz olarak oynama seçeneklerine sahip olan Pocket City’de belediye başkanı olarak şehri yönetiyorsunuz. Şehirde parklar inşa edebilir, sanayi bölgeleri oluşturabilir ve bir belediye başkanının yapabileceği her şeyi yapabilirsiniz.

SIMCITY BUILDLT

SimCity Buildlt, Pocket City’de olduğu gibi bir belediye başkanının kontrolü altında şehrin geliştirilmesine imkan sunuyor. Ancak bu oyunda şehirdeki inşaatların yanı sıra şehirde yaşayan insanlarında mutlu olmasının sağlanması gerekiyor. Hayalinizdeki şehri bu oyunda kurabilir, farklı ticari ilişkiler içerisine girebilir ve canlı sohbetler ile oyun için sosyal aktivitelerde bulunabilirsiniz.

GOAT SIMULATOR

Goat Simulator, on milyondan fazla indirilerek, Google Play’ın en çok tercih edilen simülasyon oyunları arasına girmiştir. Oyunda bir keçiyi kontrol ederek ilerleme kaydediyor ve aynı zamanda oldukça keyifli bir vakit geçirmeye başlıyorsunuz. Bu oyun kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilme özelliğine de sahiptir.

FARMING SIMULATOR 20

Farming Simulator 20’de hayalinizdeki çiftliği kuruyorsunuz. Ekim işlerinden hasat işlemine kadar tüm çiftlik süreci ile ilgilenilmesi gereken oyunda domuz ve inek gibi çiftlik hayvanlarının da bakımının yapılması gerekiyor. Oyunun keyifli ve sakinleştirici etkisinin yanı sıra sahip olduğu kaliteli grafikleri de birçok kişinin bu oyunu tercih etmesini sağlamıştır.

INFINITE FLIGHT SIMULATOR

Fazlası ile tercih edilen bu oyun bir uçuş simülasyonudur. Kaliteli grafikleri ile dikkatleri üzerine çeken yapımda farklı birçok uçak modelinin kullanımı mümkündür. Heyecan verici bir deneyim yaşamak istiyor ve uçaklara özel bir ilgi duyuyorsanız bu oyunu mutlaka Google Play’den indirmelisiniz.

FLIGHT PILOT SIMULATOR 3D

Bir başka uçuş simülatörü olan Flight Pilot Simulator 3D, süper sonik jetlerden tek motorlu uçaklara kadar birçok uçağın kontrol edilmesine imkan sunuyor. Eğlenceli bir oyun olan Flight Pilot Simulator 3D, kaliteli görsel grafikleri ve zorlu görevleri ile oyun severlerden tam not almayı başaran yapımlar arasında yer alıyor.

ROLLERCOASTER TYCOON CLASSIC

Başarılı yapımlardan biri olan RollerCoaster Tycoon Classic, kendi lunaparkınızı inşa etmenine imkan sunuyor. Google Play’ın en popüler simülasyon oyunları arasında yer alan bu yapım, dünya genelinde de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor.

ANIMAL CROSSING: POCKET CAMP

Dünya genelinde büyük ilgi gören simülasyon oyunlarından biri olan Animal Crossing: Pocket Camp, kamp hayatı yaşamanıza imkan sunuyor. Oyunda binden fazla mobilya ve üç yüz parça giysi yer alırken, yüzden fazlada hayvan bulunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir süredir Android kullanıcılarının keyfini
Sıradaki Haber Android’in ardından iPhone’a da geldi! Google’ın muhteşem yapay zeka özelliği kullanıma hazır