Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gittiği her okulda olay çıkarmış!

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu İbrahim Oktugan’ı katleden Y.K. bir yıl içinde 3 kez okul değiştirdi, gittiği her okulda olay çıkarmış.

Okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu
İstanbul’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak öldüren 17 yaşındaki Y.K’nın suç dosyasının bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Y.K.’nın geçmişte de çok fazla disiplin suçlarının olduğu, gittiği hiçbir okulda barınamayıp bir yıl içinde 3 okul değiştirdiği, bir önceki okulunun çardağını ve ağaçları yaktığı ve 2023 yılında silahla yakalandığı ortaya çıktı.
SİLAHLA YAKALANMIŞ
Türkiye’yi ayağa kaldıran ve çok sayıda öğretmenin protestolar başlattığı cinayetin zanlısı Y.K.’nın suç dosyası da kabarık çıktı. Geçmişte de çok fazla disiplin suçlarının olduğu öğrenilen zanlının gittiği hiçbir okulda barınamadığı ve 1 yıl içinde 3 okul değiştirdiği ortaya çıktı. Vukuatları bunlarla da sınırlı kalmayan gencin bir önceki okulunun çardağını ve ağaçları yaktığı, 2023 yılında ise silahla yakalandığı öğrenildi.