Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Evinde uyuşturucu bulunmuştu! Şarkıcı Kalben’den ilk açıklama

Evine düzenlenen uyuşturucu baskını sonrası gözaltına alınan ve ardından serbest bırakılan şarkıcı Kalben sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yayınladı.

Evine düzenlenen uyuşturucu baskını

Şarkıcı ve müzisyen Kalben Sağdıç (38), İstanbul Beyoğlu’ndaki evine düzenlenen uyuşturucu baskını sonrası gözaltına alındı. Kalben’in Cihangir’deki evinde yapılan aramada 3 parça 15 gram ‘skunk’ türü uyuşturucu madde ele geçirildi. İfadesinde “Ben içiciyim, satmıyorum” diyen Kalben yurtdışı çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

“ÇABALIYORUM, ÇABALAYACAĞIM…”

Instagram hesabından açıklama yapan şarkıcı “Canlarım, müzik, edebiyat ve dostluk yoluyla tanıştıklarım… Sokaklarda, konserlerde, festivallerde ve imza günlerinde buluştuklarım… Kah güzel kah acı günlerimizi paylaştıklarım… Umudundan, sevgisinden, dayanışmasından değer aldıklarım, destek aldıklarım… Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm. Ben ailemin, sevdiklerimin, yakınlarımın yanındayım. İyiyim, daha da iyi olacağım. Hep daha da iyi olmak için çabalıyorum ve çabalayacağım. Sizi sevgiyle kucaklıyorum” dedi.