Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da olaylar karıştı! Cengizhan’ın annesine kavuşma hayali gerçek olacak mı?

Esra Erol’un ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan programı, bu hafta da Türkiye’nin dört bir yanından gelen gerçek hikayelerle dolu. Aile dramları, kayıp vakaları, evlilik vaatleriyle kandırılanların trajedileri ve daha fazlası Esra Erol’un masası üzerinde çözüm bekliyor.

Esra Erol'un ATV ekranlarında

Türk televizyonlarının sevilen yüzü Esra Erol, bu hafta da ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her gün saat 16.20’de yayınlanan programında Esra Erol, aile dramları ve kayıp vakalarını çözmeye çalışıyor.

Bunu yanında Esra Erol ve ekibi, toplumsal sorunlara parmak basarken, mağdur olanların yanında durarak onlara umut olmaya devam ediyor. Bu hafta Esra Erol’un masasında hangi dosyalar var? Cevabı haberimizde.

BERFİN ARANIYOR

Programın bu haftaki en çarpıcı olaylarından biri, 14 yaşındaki Berfin’in kayboluşu oldu. Lakabının Mavi olduğu ifade edilen şüphelinin Berfin’i sakladığı iddiaları, izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol ve ekibinin öncelikli sorumluluğu, Berfin’in güvenliğini sağlamak ve ailesinin endişelerine son vermek oldu.

Ömer’in hikayesi ise aşk ile mal mülk hırsının çatışmasını gözler önüne serdi. 30 yaşındaki Ömer’in, Ayşe’ye olan sevgisi mi yoksa parasına olan düşkünlüğü mü sorusu, Esra Erol’un titiz araştırmaları sonucunda aydınlatılmaya çalışıldı.

HİLAL EVDEN NEDEN KAÇTI?

58 yaşındaki Fatma’nın genç aşkının aniden ortadan kayboluşu, yaş farkının aşklar üzerindeki etkisini ve aile içi ilişkilerin karmaşıklığını bir kez daha gözler önüne serdi. Esra Erol, bu zorlu durumları ele alırken, ailelerin yaralarını sarmaya ve çözümler sunmaya çalıştı.

Hilal’in evden kaçışı ve ardından yaşanan velayet savaşları, programın duygusal yoğunluğunu artırdı. Esra Erol, bu zorlu süreçlerde arabuluculuk yaparak, ailelerin barışmasına ve çocukların mağduriyetinin önlenmesine yardımcı oldu.

Cengizhan’ın biyolojik annesine kavuşma hikayesi ise izleyicilere umut verdi. Esra Erol ve ekibinin çabaları, Cengizhan’ın annesiyle buluşmasını sağlayabilecek mi sorusunu akıllara getirdi.

Esra Erol’da programı, her bölümde yaşanan gelişmeler ve son dakika haberleriyle, izleyicileri hem bilgilendiriyor hem de duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Toplumsal sorunlara dikkat çeken ve mağdur olanların yanında yer alan Esra Erol, bu hafta da ekranlarda fark yaratmayı başardı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix Türkiye'de 6-12 Mayıs haftasında
Sıradaki Haber Netflix Türkiye’de yerli komedi rüzgarı: Ölümlü Dünya 2 tahtını kimseye bırakmıyor!