Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esra Erol’da ‘ilginç’ olay… Kayıp eş döner dönmez kocasını suçladı!

Esra Erol’da programı, ATV ekranlarında hafta içi her gün Türkiye’nin dört bir yanından izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Programın son bölümde oldukça ilginç ve merak uyandıran bir olay işlendi. Kayıp Döndü’nün anlattıkları herkesi şaşırttı.

Esra Erol'da programı, ATV

ATV’nin sevilen programı Esra Erol’da, Türkiye’nin dört bir yanından izleyicileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanan bu program, kayıp vakalarından aile içi anlaşmazlıklara, sosyal sorunlardan dramatik hikayelere kadar geniş bir yelpazede konuları ele alıyor.

Bu reyting rekortmeni program, çoğu zaman kayıp vakaları, aile içi anlaşmazlıklar ve sosyal sorunları gündeme taşıyarak, pek çok kişinin sesini duyurmasına olanak tanıyor. Ancak son bölümde yaşananlar, izleyicileri hem şaşırttı hem de derinden etkiledi. İşte tüm detaylar…

BİR AİLENİN DRAMI PROGRAMA YANSIDI

Gökhan Bulut, 31 yaşında, iki çocuk babası. Geçtiğimiz haftalarda eşi Döndü Bulut’un ortadan kaybolmasıyla gündeme gelmişti. Döndü Hanım’ın “Üç harflilerle evliyim” şeklindeki sıra dışı iddiası, izleyiciler arasında merak uyandırmıştı.

22 Nisan’da kaybolan Döndü Hanım’ın akıbeti, dünkü canlı yayında aydınlatıldı. Döndü Hanım, stüdyoya gelerek geçmişte yaşadıklarını ve şu anki durumunu anlattı. Geçen yıl çekilen görüntülerin ilaç etkisi altında olduğunu belirten Döndü Hanım, o dönemde yaşadıklarının kendisini derinden etkilediğini ifade etti.

“HERKES ŞAHİT MAĞDUR EDİLDİM”

Döndü Hanım, kocası ve kayınvalidesi tarafından mağdur edildiğini, Afyon Kanlıca mahallesinin de bu duruma şahit olduğunu söyledi. Gerçeklerin Allah için açığa çıkması gerektiğini vurgulayan Döndü Hanım, yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde anlattı. Kocası Gökhan Bey ise, boşanmak istemediğini, eşinin kendisini sevdiğine inandığını dile getirdi. Ancak Döndü Hanım, kocasının kendisini doktora değil, sözde bir hocaya götürdüğünü iddia etti ve eşinden şiddet gördüğünü söyledi.

Bu dramatik olay, izleyicileri derinden etkilerken, sosyal medyada da geniş yankı buldu. Programın bu bölümü, aile içi şiddet ve toplumsal baskılar konusunda ciddi tartışmaları da beraberinde getirdi. “Esra Erol’da” programı, bu tür konuları gündeme taşıyarak, toplumsal farkındalığın artmasına katkıda bulunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Nihal Candan cezaevinde yemek yiyememe
Sıradaki Haber Nihal Candan kilo alırsa tekrar cezaevine dönecek mi? İşte detaylar..