Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erdinç Şehit’ten kulüp devri ile ilgili net açıklama

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Erdinç Şehit sorularımızı yanıtlarken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Şehit kulübün devri ile ilgili olarak “Biz Derince’de mutluyuz. Eğer böyle bir durum olursa da çıkar açıklarız” dedi.

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı

HAYIRLI OLSUN

Sözlerine Denizli galibiyeti ve ligde kalmaları ile ilgili başlayan Erdinç Şehit şu şekilde konuştu: Galibiyet ve son haftada da olsa ligde kalmamız Derince halkına, Kocaeli halkına, taraftarımıza, çalışanlara, futbolculara, herkese hayırlı uğurlu olsun. Hepinizin bildiği gibi çok zor süreçlerden geçtik. Dar bütçe ile 2. Lig’de kalmamız çok anlamlıydı. İnanıyorum ki önümüzdeki yıllar Derince daha iyi organize olacak, daha ciddi adımlar atıp güzel işler yapacak.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kocaelispor bu ilin amiral gemisi. Biz de bu şehrin ikinci ligdeki profesyonel takımıyız. Hep birlikte güzel bir futbol iklimi yakalayabiliriz. Kocaelispor Kulübü Başkanı Sayın Recep Durul Denizli maçının ardından aradı, tebriklerini iletti. Kendisine teşekkür ediyorum. Geçen haftadan süre gelen yaşadığımız bazı olaylar vardı, bunların bir önemi kalmadı.

40 PUANIN 40’I DA HAK EDİLMİŞTİR

Adalet ve adil rekabet istedik. Yüce Allah’ın adaleti çok daha önemli. İnandık, çok çalıştık, mücadele ettik. Aldığımız 40 puanın 40’ı da hak edilmiştir. Hiç sağa sola sapmadan, kendi doğrularımız üzerinde hareket ettik. Allah da bize kalmayı nasip etti.

İNEGÖLSPOR GİBİ TAKIMLARLA KALKINIRIZ

İnegölspor’a değinmek istersem… Türk futbolu böyle takımlarla kalkınız. Kulüplerimiz bu şekilde davranmalı. Skora bakmadan, kimin ne durumda olduğuna aldırış etmeden 90 dakika boyunca dürüstçe mertçe oynayacaksınız. İnegölspor başkanına, teknik direktörüne, yönetimine ve futbolcularına adil rekabete katkı sağladıkları için teşekkür ederim. Bizimle inanılmaz bir şekilde mücadele eden Denizlispor’u da kutluyorum.

YENİ ARDA AYHANLAR GELECEK

Söyleyecek fazla bir söz yok. Çok mutluyuz. En kısa sürede gelecek yılın planlamasını yapmaya başlayacağız. Bu takım Kocaeli için önemli. Kocaelispor kentin büyüğü Derince de kardeşi. 3 milyonluk nüfusta profesyonel ligde sadece iki takım kaldık. İnşallah buradan iyi futbolcular çıkarıp Türk futboluna sunmanın keyfini yaşayacağız. Arda Ayhan gibi… 1-2 futbolcumuzu daha takip ediyorlar. Bunların sayılarını artıracağız. Amacımız bu.

BU İŞİ HEP BİRLİKTE GÖTÜRECEĞİZ

Sorulduğu için cevaplıyorum. Bizim Belediye Derincespor’u devretme gibi bir durumumuz yoktur. Biz buraya bir şeyleri devretmeye değil Derince’de bir futbol kültürü oluşturmaya geldik. İstanbul’a yarım saat mesafede olan bir kentin ilçesinde bu dediğimi sağlamaya gayret edeceğiz. Herkes bir şey söyler ama son sözü ben söylerim. Hep birlikte, belediyesi ile vilayeti ile büyükşehir ile bütün olarak bu işi götürmeye çalışacağız.

SÖZ KONUSU DEĞİL

Hep birlikte takip edin, inşallah gelecek yıl biraz daha güzel şeyler olabilir. Benim bu ülkede gizli saklı bir şeyim olamaz. 35 yıldır Türk futbolunun göbeğindeyim. Yaptığım işler de bilinir. 1. gün ne söylersem son gün de aynı şeyleri söylerim. Kanunen kulübün şehirler arası taşınması da söz konusu değil. Böyle bir devir konusu olacaksa da bunu açık açık deklare ederiz.

DERİNCE’DE MUTLUYUZ

Derince’ye 14 Şubat 2023’te geldik. Üzerinden 15 ay geçmiş. Burada çok özel dostluklar edindik. Herkes iyi insanlar. Bu işler el birliği ile olacak olan işlerdir. Şahısların tek başına götürebileceği bir organizasyon değildir. Dünyanın hiçbir yerinde de böyle bir şey yok. Derince ve şehir el ele verecek, dostlar, bizler katkı sağlayacağız ve güzel şeyler olacak. Biz Derince’de mutluyuz. Derince benim kalbimin en derin yerindedir.