Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engelli kızı istismar edip fotoğrafını çektiler!

Yüzde 50 zihinsel engeli bulunan 20 yaşındaki kıza çiğköfte dükkanında cinsel istismarda bulunmuşlardı. Hakim karşısına çıktılar.

Yüzde 50 zihinsel engeli

2021 yılının Eylül ayında meydana gelen olayda yüzde 50 zihinsel engeli bulunan M.A. sosyal medyadan tanıştığı çocukla buluşmak için İzmit Otogarına gitti fakat tanıştığı kişi buluşmaya gelmedi. Beklemek için yanında getirdiği erkek kardeşiyle otogarın oradaki çiğ köfteciye giden kıza iddiaya göre, M.A. tuvalete gittiği esnada dükkanda çalışan D.D. (58), kızın peşinden giderek cinsel saldırıda bulundu ve çıplak fotoğrafını çekti.

ÇALIŞANDAN SONRA PATRONDA..

Daha sonra D.D., patronu M.D’ye (51) telefon ederek dükkana çağırırken, kendisi ise oradan ayrıldı. M.A. ile tek başına kalan M.D’nin de kıza cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Olayın ortaya çıkmasıyla 2 şüpheli de gözaltına alındı. İfadeleri alınan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi. D.D., 6 ay tutuklu kaldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili D.D. hakkında, “Basit cinsel saldırı, özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçundan, M.D. hakkında ise “Nitelikli cinsel saldırı” suçundan iddianame hazırlandı.

“FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİM”

Olayla ilgili duruşma Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık M.D., tutuksuz sanık D.D. ve avukatları katıldı. Savunması için söz hakkı verilen sanıklardan D.D. “M.A’ya yönelik herhangi bir cinsel eylemim olmamıştır. Müştekinin akıl hastası olduğunu bilmiyordum. M.A. ile M.D. arasında cinsel anlamda bir şey yaşanıp yaşanmadığını bilmiyorum. M.A., 2 kez üzerini çıkararak beni tahrik etmeye çalışıyordu. Ben 2 kez lavaboda üstünü giydirdim ancak en son bu hareketlerinden çekindiğim için fotoğrafını çekmeye karar verdim. Müştekinin fotoğrafını delil olsun diye kendi rızasıyla çektim. Müştekiyle önceye sayalı tanışıklığımız yoktur” dedi.

“BENİ TAHRİK EDİNCE BİRLİKTE OLDUK”

Olaydan önce M.A’yı tanımadığını ifade eden M.D. ise “Olay tarihinde müştekiyi dükkanın önünde otururken buldum, kendisini önceden tanımam. D.D., bana kızı bir saate gelip alacaklarını söyledi. Evime gitmek için dükkandan ayrılacağım esnada M.A. bana ‘Gitme burada kal’ dedi. Eve gitmem gerektiğini söyledim ancak ısrar edince bir süre kaldım. Bulunduğumuz zaman zarfında beni tahrik etti, ben uzak durmaya çalıştım ancak yine cinsel anlamda tahriklerine devam edince cinsel birliktelik yaşadık. Daha sonra dükkanın anahtarını bırakıp ayrıldım. Çıkmadan önce de M.A. benden bir miktar para istedi. Kendisine para verdim. Ben müştekinin akıl hastası olduğunu bilmiyordum. Olay bu şekilde gerçekleşmiştir. Beraatimi ve tahliyemi talep ediyorum” şeklinde konuştu.
Mahkeme heyeti, M.D’nin tutuklu bulunduğu süreyi göz önüne alarak tahliyesine karar vererek, duruşmayı erteledi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli'de bir kadın, 15 ay
Sıradaki Haber Kocaeli’de akılalmaz olay! Boşanacağı eşinin evini yaktı, sonra izledi