Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

En kısa o yaptı! Halil Atay ikinci dönem için başvurdu!

Yaklaşık bir sene önce yedek listeden İzmit Belediyesi Meclis Üyesi olan AK Partili Halil Atay tekrar İzmit Belediyesi Meclis üyeliği başvurusunda bulundu.

Yaklaşık bir sene önce

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adaylığı süreci sürüyor. Belediye Başkan aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Yedek listeden İzmit Belediye meclis üyesi olan AK Partili Meclis Üyesi Halil Atay göreve devam etmek için İzmit Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olmak için başvuru belgelerini teslim etti. Akşam saatlerinde İzmit İlçe Başkanlığına giden Atay’ın başvuru belgelerini ilçe başkanı Halil Güngör Dokuzlar teslim aldı.

“BİR SENELİK GEÇMİŞİM VAR”

Aday adaylığı ile ilgili konuşan Halil Atay, “İzmit Belediyesi yedek meclis üyeliğinden asil meclis üyeliğine geçtim. Bir senelik meclis üyeliği geçmişim var. Çevremdeki insanlar ile, STK temsilcileri ve teşkilat üyeleri ile yaptığım istişareler neticesinde böyle bir karar aldık. AK Parti’den meclis üyeliği aday adaylığı başvurumuzu STK ve teşkilatımız destekleri ile yaptık” dedi.