Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekliye özel ayrıcalıklar yolda!

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından iktidar ekonomik problemler üzerinde yoğunlaşmaya başladı. Son yapılan açıklamaya göre emeklilere yönelik maaş iyileştirmesi beklenirken fatura indirimi gibi özel ayrıcalıklar söz konusu oldu.

31 Mart Yerel Seçimlerinin

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği emekli yaşam standartlarında iyileştirme paketi hakkında detaylar belli olmaya başladı. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Nisan ayında yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) toplantılarında emeklilere yönelik düzenlemelerin öncelikli gündem maddelerinden biri olacağını duyurdu.

FATURALARDA İNDİRİM

Yeni düzenleme, emeklilere çeşitli desteklerin sunulması ve hükümetin emeklilerle ilgili çalışmalarına somut bir adım olacak. Bu kapsamda, emeklilere su faturalarında indirim veya ücretsiz destek sağlanması gibi adımlar planlanıyor. Ayrıca, yerel yönetimlerle iş birliği içinde çeşitli destek paketleri üzerinde de çalışmalar yürütülüyor.

ÖZEL AYRICALIKLAR

Bu düzenlemeyle birlikte, emeklilere şehir içinde indirimli toplu taşıma hizmeti ve belediye tesislerinden özel ayrıcalıklar sağlanması gibi konular da gündeme gelecek. Emeklilere sunulan bu desteklerin uygulanması için yerel yönetimlerle iş birliği içinde protokoller imzalanacak.