Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ekrem İmamoğlu’ndan şok açıklama: Hamas İsrail’e bizi üzen bir saldırıya imza attı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN International’a verdiği açıklamayla şok etti. İmamoğlu, Hamas’ın İsrail’e kendilerini üzen bir saldırı yaptığını açıkladığı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı

Bilindiği üzere dünya halkları Filistin ve Gazze için ayakta. Dünya Amerika’daki o meşhur üniversitelerde Filistin yanlısı göstericilerin tekme tokat gözaltına alınmasını konuşurken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN International’a verdiği mülakatla adeta şok etkisi yarattı.

İSRAİL’İN TERÖRİST ASKER VE SİVİLLERİ

Bilindiği üzere terör devleti Israil’in Filistin’de tam 70 yılı aşkın bir zulmü var. Filistin topraklarını sistematik bir şekilde sindiren, bölge halkını sistematik bir katliam ve soykırımdan geçiren İsrail, 70 yılı aşkın süredir sadece terörist askerleriyle de bunu yapmıyor. Adına ‘yerleşimci’ dedikleri İsrailli sivil teröristler, Filistinlileri evlerinden kovuyor, mallarına el koyuyor.

SİYONİST TERÖRİSTLER SOYKIRIM YAPIYOR

İşte bu 70 yılı aşkın zulüm, 7 Ekim 2023’te yeniden orantısız ve vahşi bir savaşa dönüştü. Siyonist teröristler 7 Ekim 2023’ten bu yana 35 binin üzerinde Gazzeli çocuk, kadın, yaşlı ve sivili vahşice öldürdü. Gazze’nin siyasi yönetimi Hamas’a bağlı El Kassam Tugayları da İsrailli teröristlere karşı büyük bir mücadele veriyor.

İMAMOĞLU’NDAN HANİYE ZİYARETİ SONRASI MÜLAKAT

Ve kısa bir süre önce Hamas lideri İsmail Haniye Türkiye’ye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştü. Türkiye’ye tüm destekleri ve uluslararası platformlarda Gazze için verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür eden Haniye’nin ziyaretinin ardından CNN International, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile mülakat yaptı.

İSRAİLLİ ASKERLERİN KONSERDEKİ SİVİLLERİ KATLETTİĞİ GÖRÜNTÜLER DE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Mülakatta İsrail’in Gazze’de yaptığı soykırım da gündeme geldi. Fakat İBB Başkanı İmamoğlu, tüm tarihsel gerçeklikleri ve yaşananları bir kenara bıraktı. Hatırlanacağı üzere Hamas, 7 Ekim’de konser basmış ve bazı İsraillileri, İsrail zulmüne karşı elinde koz olması amacıyla esir almış, esirlere de gösterilen iyi muamele dünyada gündem olmuştu. Hatta İsrailli askerlerin helikopter ile konser alanındaki sivillere ateş açtığı, onlarca sivili katlettiği ve suçu da Hamas’ın üzerine attığı, dünyada gündem olmuş, videoları da ortaya çıkmıştı.

“BİZİ ÇOK ÜZEN SALDIRI”

Bunların hepsinden habersiz olduğu düşünülen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN’e verdiği mülakatta Hamas’ı bir terörist grup olarak nitelendirdi. İmamoğlu, “Hamas, İsrail’de bizi çok üzen bir saldırıya imza attı. Biz, terör eylemleri aracılığıyla insanları topluca katleden her yapıyı terör örgütü olarak değerlendiriyoruz” açıklamasında bulundu. İmamoğlu’nun bu açıklaması şok etkisi yarattı.

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Ekrem efendi… CNN international a verdiği demeçle..”.sizin adamınız…benim” diyor itraile…yani masumları katletmeye, soykırıma devam edin desteği veriyor…

  2. İbrahim efe ye verilen tebki kadar tepki göremeyeceği bir skandala daha şahit oluyoruz ama bizim insanımız konu ne olursa olsun dava adamlarını korumaz Ken karşı da bu kadar oyun hain aklınıza gelmeyecek kadar kötülüğü yapanlara hep sessiz kalıyor bı İmamoğlu olmuş kaplan olmuş hiç değişmiyor onlar olabildiğince çirkinlesti biximkiler diyorum sandığa gitmeyen kızıp başka tercih yapan akp illere ayıp diyorum

  3. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Rabbim ayetinde onların gözleri var görmez kulakları var duymaz diye kastettiği müşrikler gibi bunları bil dahale bilmemize gelmesi kesinlikle kendi kararlarından değil başkasının aklıyla hareket eden akılsız beceriksiz şarlatanın birisi yazık ki güzel İstanbulumuz bunun gibi şarlatanın elinde kaldı ama zaman her şeyin ilacı göreceğiz

    1
    0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Deniz Kayadelen Everest'in 6400 metresinde
Sıradaki Haber Everest’in zirvesinde Guiness rekorlar kitabına girdi