Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Demet Akalın hangi ameliyatla 10 kilo verdi?

Ünlü popçu Demet Akalın son dönemlerde verdiği kilolar ile ilgili açıklama yaparak itiraflarda bulundu.

Ünlü popçu Demet Akalın

Demet Akalın geçtiğimiz yıl klip çekimi için özel bir kostüm diktirdiğini ancak çekimler sırasında eşi Okan Kurt ve yönetmenin görüntüsünü beğenmediğini fark ettiğini ve aynada gördüğü göbekli kadından mutsuz olduğunu ve o gün ameliyat olmaya karar verdiğini açıkladı.

DOKTORUM AMAELİYAT ETMEKTEN KORKTU

Akalın doktor arayışı da olduğu sırada bulduğu doktorun kendisinden çekindiği için ameliyatı yapmak istemediğini belirterek ‘Doktor beni ameliyat etmek istemedi. Çünkü çemkiririm ve ola ki ameliyatta yanlış bir şey olur bu kadın beni rezil eder korkusuyla beni ameliyat etmek istemedi. Ancak ofisine gidip ağlayınca ve çok mutsuz olduğumu evdeki herkesi de mutsuz ettiği söyleyince ikna oldu. Öyle diyetle kilo vermedim. Tüm vücut liposuctıon ameliyatı oldum. Karın bölgesinden 6 kilo yağ alındı. Bu sebepten ayak bileğime kadar korse giyiyorum. Bayramda ameliyat olduğum için sahneye çıkmadım. 1 ayda 11 kilo verdim. Hedefim biraz daha vermek. Ve eski Demet Akalın’a geri dönmek’ dedi.

BOYUMLA POSUMLA SAHNEDEN ATARIM

Eşi Okan Kurt’un bir gün estetik ameliyat olma isteğine de olumlu baktığını belirten Akalın ‘ Erkeklerin estetik yaptırmasına karşı değilim. Ölçülü ve abartılı olmadığı sürece herke nasıl mutluysa öyle olmalı’ dedi. Ünlü popçu ayrıca kadın rakiplerine de gözdağı vererek ‘Bir kendinize gelin bakayım. Fizikse bizde de var Allah’ıma bin şükürler olsun. Boyumla posumla sahneden atarım hepinizi ‘ dedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha önce Türkiye'nin popüler isimleri
Sıradaki Haber Sizin favoriniz kim?