Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li isimden İbrahim Efe çıkışı

Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi ve CHP İl Başkanı Bülent Sarı’nın danışmanı Orhan Tanış, İbrahim Efe’nin özür dilediğini hatırlatarak, “Bu işi daha fazla köpürtmeden bitirmek lazım” ifadelerini kullandı

Büyükşehir Belediyesi eski meclis

Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında 25 Mayıs tarihinde İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. Olay sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de bölgeye gitti. İzmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kişi, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe arasında yaşanan sürtüşme sonrası İbrahim Efe abartılı bir şekilde kendini yere atarak yerlerde yuvarlandı.

AK PARTİLİLER KONU KAPANSIN İSTİYOR

Abartılı hareketleri ile tepki çeken İbrahim Efe, kendi partilileri tarafından da tepki gördü. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, İbrahim Efe hakkında disiplin süreci başlattığını duyurması sonrası Meclis Üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. Olayın üzerinden 3 gün geçmesine rağmen, olay gündemdeki sıcaklığını koruyor. Sosyal Medyada İbrahim Efe tartışmaları devam ederek, Efe ile yol arkadaşlığı yapmış kimi AK Partililer konunun artık kapatılması gerektiğini savunmaya başladı. İbrahim Efe’nin özür dilediğini ve bir ailesi olduğunu hatırlatan partililer konun son bulmasını istedi.

“ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN“

Konu ile ilgili tartışmalar devam ederken benzer bir çağrı da CHP’li bir isimden geldi. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği yapan ve yeni dönemde CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın danışmanı olan Orhan Tanış konunun kapanması gerektiğini savundu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tanış, “Her insan hata yapabilir. AK Parti İzmit Meclis üyesi İbrahim Efe yaptığı hatayı anlayıp özür dilemiş. Ayrıca istifa da etmiş. Bu işi daha fazla köpürtmeden bitirmek lazım. Allah yolunu açık etsin deyip konu kapanmalı” ifadelerini kullandı. Tanış, 31 Mart yerel seçimlerinde Karamürsel Belediyesi’nde gönüllü olarak Koordinatör görevine de getirilmişti.

İbrahim Efe’nin yerine kim gelecek?