Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmit İlçe Örgütünün danışma kurulu toplantısı ne zaman?

CHP İzmit İlçe Örgütü kısa bir süre içerisinde merakla beklenen danışma kurulu toplantısını gerçekleştirecek. İşte detaylar…

CHP İzmit İlçe Örgütü

CHP Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde tüm il ve ilçe örgütlerine beklenen genelgeyi gönderdi. CHP Genel Merkezi, il ve ilçe örgütlerinin danışma kurulu toplantılarını düzenleyerek, seçim sonuçları, oy kayıpları, başarılı ve başarısız stratejiler, halkın beklentileri gibi başlıkların tartışılacağı toplantıları düzenlemesini istedi.

TOPLANTI YAPILACAK

CHP İzmit İlçe Örgütü de danışma kurulu toplantısı için hazırlıklara başladı. Edinilen bilgilere göre CHP İzmit İlçe Örgütü, mayıs ayının son haftasında merakla beklenen danışma kurulu toplantısını yapması bekleniyor. Henüz toplantının yeri, günü ve saati netleşmedi. Ancak önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısında günün netleşmesi bekleniyor.

TAŞLAR DÖKÜLECEK Mİ?

CHP İzmit İlçe Örgütünün danışma kurulu toplantısında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hangi konuları ele alacağı da merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Fatma Kaplan Hürriyet, bundan bir ay önce il binası önünde, “İzmit’i de veriyordunuz. Her şeyi çıkıp danışma kurulu toplantısında anlatacağım” ifadelerine yer vermişti.