Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cem Yılmaz sevgilini tek kalemde sildi

Şimdilerde gösterileriyle salonları dolduran ve başarılı bir turne programı yapan Cem Yılmaz iş hayatında yakaladığı başarıyı aşk hayatında yakalayamadı. Sevgilisini tek kalemde sildi.

Şimdilerde gösterileriyle salonları dolduran

Cem Yılmaz Son olarak gönlünü kaptırdığı ve sosyal medyasında da paylaştığı sevgilisi yemek yazarı ile ilişkisine nokta koydu. Ve ilk yaptığı hamlede sosyal medya hesabından çıkmak oldu.   Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya gibi birçok isimle uzun soluklu birliktelik yaşayan Cem Yılmaz, geçtiğimiz aylarda kendisinden 37 yaş küçük Necla Karahalil’e gönlünü açmıştı. Ve sevgilisiyle birkaç kez el ele de görüntülenmişti.

KISA SÜRDÜ

İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten Karahalil, sosyal medyada kendisine gelen soruları cevaplamış, bir takipçisinin “Cem Yılmaz’la aranızda bir şeyler mi var?” sorusuna “Yok bir şey ya, sadece eniştenizle buldumcuk olduk o kadar” diye cevap vermişti. Ancak ilişkileri kısa sürdü. Mart ayında başlayan aşk yaz ayına çıkamadı. Yılmaz ilişkisini bitirdi.

“YAŞLANDIM ARTIK”

Son olarak Cem Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişi, “Yaşlandım artık” diyerek içini dökmüştü. Açıklamasında ise “Bir nefes problemim var. Zor nefes alıyorum. Eee yaşlandık. 51 yaşındayım artık. İnsanlık hali. Kendime ne kadar iyi baksam da olmuyor işte” ifadelerini kullanmıştı.