Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çarşaf giyip düğünü kana bulayacaktı

Sakarya’da yaşanan olayda, bir şahıs çarşaf giyip gelip kayınpederini ve eşini öldürme planları yapıyordu. Polis ekiplerinin şahıs harekete geçmeden yakalamasının ardından katliam önlendi.

Sakarya’da yaşanan olayda, bir

Edinilen bilgilere göre Ş.S.(39) isimli şahıs boşanma aşamasındaki eşinin erkek kardeşinin Erenler’deki düğünü kana bulamak için çarşaf giyip kadın kılığında düğüne gitmeye çalıştı. Meydabar’ın haberine göre:

TEHDİT ETMİŞTİ

Düğüne gelip kayınpederini ve eşini öldüreceğini söyleyen Ş.S.’nin bu tehditi üzerine şikayette bulunan aile durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Hendek’ten gelen şahsı 2 arkadaşıyla birlikte Bosna Caddesi’nde yakaladı. Araçta ve şahısların üzerinde arama yapan polis ekipleri bir adet tabanca ile kadın çarşafı ele geçirdi.

TUTUKLANDI

Şahsın kadın çarşafı ile düğün salonuna girerek ortalığı kana bulayacağı öğrenildi. Gözaltına alınan şahıslardan Ş.S. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, Ş.S.’ye ailah temin eden Y.K.(42) adli kontrol aldı. Araç sürücüsü C.D.(43) ise savcılıktan serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gebze ve Darıca ilçelerinde polis
Sıradaki Haber Kocaeli’de kaçak sigara operasyonu: Çok sayıda mal ele geçirildi!