Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Berat Ali Genç: Şampiyonluk kadar değerli

Denizlispor ağlarına attığı golle ve genel olarak mücadelesi ile takımın ligde kalmasında önemli bir paya sahip olan Berat Ali Genç ligde kaldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi ve “Şampiyonluk kadar değerli” dedi.

Denizlispor ağlarına attığı golle

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK

Devre arasında Derince ekibi ile anlaştığını ifade eden başarılı kanat forvet şu ifadelere yer verdi: Öncelikle ligde kaldığımız için çok mutluyuz. Derince’ye devre arasında ligde kalacağına inanarak geldim. Büyük bir mücadele örneği ortaya koyan takım arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Denizli maçı öncesi düşme potasındaydık. Üzerimize düşeni yapıp, kazanıp bu ligde kazanacağımızı biliyorduk. Allah da bunu bize nasip etsin.

BU KADAR ÜST DÜZEY OLMAMIŞTI

Taraftarımızın sayısı azdı ancak yürekleri kocamandı. Bizi 100. dakikaya desteklediler. Galibiyet ve ligde kalma onlara armağan olsun. İnanın şampiyonluk kadar değerli. Bence Derince şampiyon olmuştur. Kariyerimde daha önce son hafta ligde kalma maçları oynadım ama bu kadar üst düzey olanı yoktu. Bizim kazanmamız yetmiyordu, ligde kalmamız rakibe de bağlıydı. Sonu güzel oldu.

DÜRÜSTÇE MÜCADELE EDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Denizli maçında da çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Çok fazla pozisyona girdik. 2 tane kaçırdım, Allah son dakikalarda gol olmasını nasip etti. Çok şükür. Dürüstçe mücadele eden herkese teşekkür ederiz. Aslında teşekkür etmemize de gerek yok, olması gereken bu. Denizli de çıktı bize karşı iyi mücadele etti, 1-1’ken onlar da gol atabilirdi. Sonucu bu şekilde bitti. Çok mutluyuz.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Sayın başkanım Tebrik ederiz Altyapıda ki gençlere sahip çıkın özellikle Ü 17 Takımına o takımda yetenekli oyuncular var Bu sezon Ü 19 0ynayacaklar 23 numara giyen oyuncu bir çok özellikle 1lig Takımlarının Listesinde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor Yıldız Entegre Stadı'nın çim
Sıradaki Haber Kocaelispor Stadı’nın çim bakım ihalesi yapılacak