Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başiskele Belediyesi’ne koordinatör oldu

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’den önemli görevlendirme. Gençlerin sevdiği o isim koordinatör olarak görevelendirildi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü tarafından belediye bünyesinde önemli bir görevlendirme yapıdı. Yuvacık Gençlik Platformunun kurucu başkanı, bölgenin sevilen gençlerinden İbrahim Koral, yeni dönemde Başiskele Belediyesi’nde koordinatör olarak görev yapacak.

PLATFORM BAŞKANIYDI

Özellikle Yuvacık Gençlik Platformu bünyesinde ekip arkadaşlarıyla beraber yaptığı projelerle ilçede dikkat çekmeyi başaran, gençlerle iyi bir diyaloğa sahip İbrahim Koral’ın belediyede koordinatör olarak görevlendirilmesi, Yuvacıklı gençleri de sevindirdi. İbrahim Koral bu hafta itibarı ile Başiskele Belediyesi’ndeki görevine başladı.

İbrahim Koral

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ayakta alkışlıyoruz… böyle devam.. Seçimde yanınıza birkaç genç ile her programa katılan gençbaşı (ama sadece seçimde) başiskele belediyesinde koordinatör olabilir arkadaşlar.. boşuna cebelleşmeyin okumaya haketmeye.. yalakalıkla bir koltuk çıkar sizede.. ben hiç bir koltuk istemem bir gram menfaatim yok diye allaha yemin edenler haberde yaptırır, böyle o büyük laflarını unutup böyle pozda verir sonra..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti genel başkanı ve
Sıradaki Haber Erdoğan o isimleri görevden aldı!