Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astrologlar en iyi ve en kötü burçları açıkladı! Onların kalpleri katran karası… Uzak durun!

Burçların insan karakterleri üzerinden doğrudan etkili oldukları bilinir. Karakteristik özelliklerin ortaya çıkmasında kişinin doğum gününün ve saatinin etkili olduğunu ifade eden astroloji uzmanları, bu kapsamda iyilik ve kötülük kavramlarının da Zodyak’a kayıtlı burçlara göre değerlendirilebileceğini belirtti.

Burçların insan karakterleri üzerinden

Habetürk’ün aktardığına göre Astro Fame sitesinin baş astroloğu olan Susan Taylor, burçları iyilik ve kötülük kavramlarına göre değerlendirdi. Zodyak’a kayıtlı olan 12 burcun çeşitli özelliklere göre değerlendirilmesi halinde en iyi ve en kötü burçların belirlenebileceğini ifade eden Taylor, araştırması sonucunda şaşırtıcı sonuçları gözler önüne serdi.

Susan Taylor’a göre bazı burçlar iyi yanları bazıları kötü yanları bazıları ise maskeleri ile öne çıkar. Peki, Zodyak’ın en kötü burcu hangisidir? En iyi burçlar hangileridir? İşte Taylor’ın araştırmasının sonuçlarına dair ayrıntılar…

EN İYİ BURÇ BELLİ OLDU

Susan Taylor’ın analizlerine göre Zodyak’ın en iyi burcu Terazidir. Nadir sinirlenen Terazi burçlarının iyilik yanlısı olduklarını belirten Taylor, ayrıca bu kişilerin empati yeteneklerinin de çokça gelişmiş olduğunu vurguladı. Kendinden önce başkalarını düşünen ve onları değerli hissettirmek için çabalayan Terazi burcunun Zodyak’ın en iyi burçlar listesinde ilk sırada yer aldığı belirtildi.

İYİLİK DÜZEYLERİNE GÖRE BURÇLAR

Susan Taylor’ın iyilik ve kötülük perspektifinde burçlar ile ilgili ortaya koymuş olduğu tespitler şu şekilde:

  • Başak: Zekası ve etkili konuşması ile öne çıkan bu burç, entelektüel yapısı ile de dikkat çeker. Taylor’a göre Başak burcu, Zodyak’ın en iyi ikinci burcudur.
  • Koç: Kararlı yapısı ile bilinen Koç burcu, baskın yanları ile de öne çıkar. Koç burcundan olan kişilerin rahatsız edici bir hakimiyetleri olsa da kalplerinde kötülük aramamak gerekir.
  • Balık: Empati yeteneği yüksek olan bu kişiler, ‘aşırı iyi’ olarak tanımlanabilir.
  • Yay: Havalı tavırları ile dikkat çeken Yay burçları, aynı zamanda özgürlüklerine de düşkündür. Bir başkasının özgürlüğünü de bir o kadar önemseyen bu kişiler, kötülükten uzak durmayı tercih ederler.
  • Yengeç: Hassas yapısı ile bilinen Yengeç, aslında sanıldığı kadar masum değildir. Taylor’a göre Yengeç burçları, nasıl sızlanacaklarını, nazlarını nasıl geçireceklerini kurnaz akılları sayesinde çok iyi bilirler.
  • Aslan: Bu burçtan olan kişilerin iyilikleri yalnızca sevdikleri insanlara karşıdır. Onların dışında kalan herkes, Aslan burçları için potansiyel bir tehdittir.
  • Akrep: Gizemli yapısı ile bilinen Akrep, aynı zamanda dürüst ve samimidir. Ancak Akrep burçlarından olan kişilerin sert eleştirileri, çoğu zaman ‘kötülük’ olarak nitelendirilebilir.
  • Boğa: Bu burçtan olan kişilerin en kötü huyları takıntılı olmalarıdır. Kendi isteklerini yaptırmak adına her yolu deneyen Boğalar ile geçinmek bir hayli zordur.
  • Kova: Duyarlılıktan yoksun olan bu kişiler, Taylor’a göre potansiyel psikopatlardır.
  • İkizler: Hem en uçuk hem de en yüzeysel olarak tanımlanabilen İkizler burçları, en kötü ikinci burçtur.
  • Oğlak: Taylor’a göre Oğlak burcu, Zodyak’ın en kötü burcudur. Mesafeli ve somurtkan halleri ile bilinen bu burç, çoğu zaman incitici ve aşağılayıcı davranışlar sergileyebilir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanmak için
Sıradaki Haber Yeşim Erçetin davalık olduğu kocasının ölümünü ‘Canım kocam’ diyerek duyurdu