Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Apple Store En İyi 9 Strateji Oyunu!

Cep telefonları ve tabletler, keyifli vakit geçirmek için sıklıkla tercih ediliyor. Özellikle strateji oyunları ile hem eğlenmek hem de beyin jimnastiği yapmak mümkündür. İşte en iyi strateji oyunlarını!

Cep telefonları ve tabletler,

Apple Store, IOS işletim sistemine sahip olan cihazların oyun ya da program indirebildiği bir mağazadır. Bu mağazadan hem eğlenceli hem de zihin geliştirici strateji oyunları indirmek isteyenler için Apple Store’un en iyi strateji oyunlarını bir araya getirdik!

WHITEOUT SURVIVAL

Whiteout Survival, buzul kıyameti temasına dayanan bir strateji oyunudur. Küresel sıcaklıklar nedeni ile yaşanan olaylar, şiddetli kar fırtınalarını, vahşi hayvanları ve haydutları ortaya çıkartıyor. Oyundaki amaç ise bu durumu düzeltmek. Hayatta kalanlar ile yeni bir medeniye kurmak ve dünyayı yeniden olduğu düzüne sokmak için stratejik adımlar atarak, haydutlara karşı savaşmak gerekiyor.

EPIC WAR: UNLOCK SCREWS

Oyundaki amaç karşınıza çıkan karmaşık yapıdaki sistemleri çözmek. Vidalar ile kilitlenmiş olan mekanizmanın belli adımlar ile ustaca açılması gerekiyor. Bu sayede komutanız altındaki birimlerin yönetilmesi sağlanabilecek. Krallığın kuşatma altında olduğu oyunda stratejik hamleler ve dahiyane çözümler ile bölümler geçilebiliyor.

PUBG MOBILE

Oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan PUBG Mobile, gerçek zamanlı oynanabilen strateji oyunları arasında yer alıyor. Arkadaş gruplarınız ile organize bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunda, zeki ve hızlı düşünen kazanır!

CLASH OF CLANS

Clash of Clans, en çok tercih edilen strateji oyunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Oyunda inşa edilen köyün etrafının güvenle çevrilmesi gerekiyor. Diğer köylerden gelen klanlara karşı köyün ve köydeki kaynakların korunması oyunun temel amacını oluşturuyor. Aynı zamanda güçlü bir birliğin oluşturulması ve klanlar arası savaşlara her daim hazır olunması da oyunun önemli adımları arasında yer alıyor.

YEREL SEÇİM OYUNU 2024

Yerel Seçim Oyunu 2024’te kendi karakterinizi oluşturabiliyor ve siyasi bir parti kurarak başına geçebiliyorsunuz. Türkiye’nin tüm illerinde mitingler düzenleyebiliyor ve hatta şehirleri yeni projeler ile geliştirebiliyorsunuz. Seçimler için televizyon programlarında katılabilir, seçmenden oy toplamak için stratejik hamleler yapabilirsiniz.

AA

Apple Store’un en eski oyunlarından biri olan AA, stratejik olarak düşünmeyi gerektirir. İlk başta oldukça basit gibi görünen bu oyun, diğer seviyelere geçildikçe oldukça zor bir hal almaya başlıyor. Seviyelerin zorluk dereceleri arttıkça, oyuncunun daha hızlı düşünmesi ve daha hızlı karar vererek, hareket etmesi gerekiyor.

BACKGAMMON PLUS – BOARD GAMES

Çevirim içi olarak oynanabilen tavla, gelmiş geçmiş en iyi oyunlar arasında yer alır. Rakibin bir sonraki adımını düşünerek adımların atılmasını gerektiren tavla, en bilinen strateji oyunlarından birisidir. Aynı zamanda bilinen en eski strateji oyunları arasında da yer alır. Çevrimiçi olarak arkadaşlarınız ile oynayabileceğiniz bu oyunu dilerseniz tanımadığınız rakiplere karşı da oynayabilir ve puanları biriktirebilirsiniz.

RISE OF KINGDOMS

On dört tarihi medeniyetten birini seçerek savaşlara başlanan oyuna son olarak Yunanistan dahil edilmiştir. Seçilen medeniyet ile büyük bir güce sahip olarak uygarlığın gelişmesi sağlanmalıdır. Aynı zamanda medeniyetler arasında çıkacak olan savaşlara karşı da güçlü askeri birliklerin hazırlanması gerekiyor. Tamamen stratejik adımlar ile ilerlenmesi gereken oyunda farklı krallıkların fethedilmesi, diğer medeniyetler ile ittifakların kurulması ve sınırsız birlik hareketlerinden yararlanılması mümkün hale gelmiştir.

LAST WAR: SURVIVAL

Last War: Survival’da küresel zombi istilasına karşı hayatta kalan biri olarak savaşın ortasında kendinizi buluyorsunuz. Oyundaki ilk hedef, insanlığınızın korunması ve hayatta kalmak. Zombilerin yok edilmesi ve yeni takımlar kurularak seviyelerin geçilmesi halinde ilerleyen oyun, en iyi strateji oyunları arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yapay zekâ teknolojisinin hızla geliştiği
Sıradaki Haber İnsanlarla doğal sohbet eden yapay zeka ChatGPT! Nasıl kullanılır? Püf noktaları