Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Alanya’da gizemli kayboluş: Müge Anlı’nın ekibi sona yaklaştı mı? Görgü şahidinden şoke eden açıklama geldi

Alanya’da yaşanan ve tüm Türkiye’nin nefesini tutarak takip ettiği kayıp olayında, arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Müge Anlı ve ekibinin titiz çalışmaları, kayıp Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya’nın bulunması konusunda umutları artırıyor.

Alanya’da yaşanan ve tüm

Alanya’da 17 Nisan’dan beri kayıp olan Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya’nın akıbeti hala bilinmiyor.

Müge Anlı’nın ekibi ise bu gizemli kayboluşla ilgili son günlerde önemli ipuçlarına ulaştı ve aramalar yoğunlaştırıldı. Yapılan aramalardan bir sonuç çıkacağı umuduyla tüm gözler Müge Anlı’nın ekibinde. İşte olayın detayları…

KAYIP KADININ EŞİ TEPKİSİZ KALDI

17 Nisan’da Antalya’nın Gazipaşa ilçesinden ayrılarak Alanya’ya gitmek üzere yola çıkan Nuran Şahin’den bir daha haber alınamadı. Eşi ve çocuklarını geride bırakarak sırra kadem basan Şahin’in ardından, iki gün sonra sevgilisi olduğu iddia edilen Gökmen Fetullah Kaya da Gazipaşa’da kayboldu.

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın programında, Şahin’i Alanya’ya götüren kişinin köylüsü Durmuş Ali Çelik olduğu ilk kez dile getirildi. Bu bilgi, çifte kaybolma vakasında yeni bir boyut açarken, Mustafa Şahin’in eşinin kaybolması karşısındaki tepkisizliği soru işaretlerini beraberinde getirdi.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA KRİTİK BULGU

Müge Anlı’nın deneyimli ekibi, günler süren araştırmalar sonucunda önemli ipuçlarına ulaştı. Kaya’nın son görüldüğü güvenlik kameraları incelendi ve bu kameraların kaydettiği güzergahlar takip edildi. Yapılan incelemelerde, Kaya’nın Şahin’i son gören kişi olduğu tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, canlı yayında delil toplama çalışmalarını sürdürürken, Anlı’nın ekibi motosikletin bulunduğu bölgede daha fazla ipucu olabileceğini belirtti. Motosikletin bulunduğu yerde ceset arama ihtimali de gündeme geldi.

Müge Anlı’nın ekibi, son canlı yayında önemli bir açıklama yaptı. Muhabir, “Sona yaklaşıldı. Büyük ihtimalle aramalar sonuca ulaşacak” ifadelerini kullandı. Görgü tanıklarının ifadeleriyle, çözüme bir adım daha yaklaşıldığı belirtildi.

İkilinin atılmış olabileceği düşünülen Çeçek Mevkii’nde geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı. Şahin’in kaybolmasından bir gün sonra Kaya’yı gören bir çobanın ifadeleri üzerine, çobanın Kaya’yı gördüğü yerin 500 metre uzağında bir motosiklet bulundu. İlk bulgular, motosikletin Kaya’ya ait olduğunu gösteriyor. Arama çalışmalarının sonucu merakla beklenirken, tüm Türkiye’nin gözü kulağı Alanya’dan gelecek haberlerde.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Düzce den yazıyorum babam felçli kapinin önüne dahi çıkamıyor akülü tekerlekli sandalye ihtiyacımız var yardımcı olursanız, zor durumdayız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Netflix'in sevilen dizisi The Umbrella
Sıradaki Haber Netflix’in fenomen dizisi The Umbrella Academy’de büyük final: İlk görseller yayınlandı