Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Partili isimden İbrahim Efe tepkisi: Yeter artık utanın

İzmit Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi İbrahim Efe’nin ülke çağında gündem olan videosuna hala tepki gelmesine AK Partili isimden tepki geldi.

İzmit Belediyesi’nin AK Partili

Geçtiğimiz günlerde Tavşantepe Mahallesi’nde İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan olayların ardından AK Partili Meclis üyesi İbrahim Efe, omzuna dokunulmasının ardından kendini yere atarak yuvarlanmaya başlamıştı.

ELEŞTİRİLER SÜRÜYOR

Kısa sürede sosyal medyada gündem olan video ülke çapında çok konuşuldu. Videonun ardından İbrahim Efe istifa etti ancak video hala konuşulmaya devam ediyor. Efe’nin videosuna eleştirililerin devam etmesine AK Partili Zeki Canşi’den tepki geldi.

“BİN İYİLİĞİNE KARŞIN BİR HATA YAPTI”

Sosyal medyadan paylaşım yapan Canşi şu sözlere yer verdi: “İbrahim EFE, “bin” iyiliklerine karşın ” bir” hata yaptı, o “bir” hatası için özür diledi ve siyaseten de istifa ederek bedelini ödedi. Partisi de, bu tavra sahip çıkmadan disipline sevk ederek gereğini yaptı.

“AHLAKSIZLIĞIN DANİSKASI…”

Hal böyleyken; Üzerinden üç gün geçmesine rağmen, NOW TV ve “fikri türdeşleri” “mal bulmuş mağribi gibi” her gün sabah-akşam ekranlara görüntüleri paylaşıp ahlaksızlığın daniskasını yapıyorlar.

“ARLANMA UTANMA YOK MU?”

Yahu, sizin çoluğunuz-çocuğunuz yok mu? Sizde hiç mi arlanma utanma yok? Bir yanlışın üzerine bin yanlış ekleyip itibar suikastınıza sürgit devam ettiğinizin farkında mısınız? Siz farkında olmayabilirsiniz ama adamın ailesi var, çocukları var, haysiyeti, şerefi ve itibarı var. Yeter artık, utanın, utanın…”

Zeki Canşi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti Derince İlçe Başkanı
Sıradaki Haber Koray Merdan: Sertif Gökçe yanlış yönlendiriliyor, gerekirse ziyaret edeceğim